Close
Menő ajándékok férfiaknak

Menő ajándékok férfiaknak

Nem biztos, hogy bejön a kötött sapka, a vicces feliratú bögrénél és a benzinkútnál vásárolt bornál pedig azért csak kellene valami kreatívabb. Segítünk!

Mit lehet neki venni? – kérdezgetjük sokszor magunktól, vagy az ajándékozandó közeli ismerősétől, párjától, rokonától, hátha mond valaki egy tippet, minek örülne az, akinek tulajdonképpen minden lényeges tárgya megvan az életben (ha pedig netán szeretne egy új autót, ahhoz nem mi fogjuk hozzásegíteni). Mi már csak azért sem tudhatjuk biztosan, mit lehet neki venni, mert nem tudjuk, ki ő, az alábbiak viszont ötletet adhatnak, és egy kis személyességgel, testre szabással közöttük lehet a tökéletes, valóban örömet szerző ajándék.

Adj élményt!

Talán kevésbé mutat jól a fa alatt egy boríték vagy egy lapocska, mint egy díszbecsomagolt, nagy doboz piros masnival, az ajándék maga viszont lehet életre szóló.

Számtalan cég foglalkozik különböző élményajándékokkal: sportautóvezetés úton vagy pályán, sétarepülés és repülőszimulátor, szabadesés, tandemugrás, szabadulószobák, búvárkodás, jégvitorlázás, paintball, barlangtúra, városi séta és még számtalan program létezik, ha jól választasz, garantált a boldogság.

Add magad!

Tételezzük fel, hogy az ajándékozott élvezi a társaságod, és bár nincs lehetőségetek túl sok időt együtt tölteni, az igény meglenne rá.

Csak a fantáziádon múlik, mit találsz ki, és mit írsz egy kis ajándékkártyára: ha tudsz főzni, akkor egy alkalommal főzz neki, menjetek el valahova kettesben, kísérd el oda, ahová amúgy is szeret vagy szeretne elmenni! Nem tucatajándék, be fog jönni.

Vagány cipőt vagy kiegészítőt!

A tárgyakban hiszel, hogy az az igazi, ha van valami fizikailag megfogható, és rögtön használható dolog a fa alatt? Ez is érthető.

Jó minőségű, mutatós, ne túl mainstream holmikban gondolkodj! A Kazar alkalmi cipőktől a bakancsokig kínál prémium lábbeliket, de egy menő pénztárcával, táskával, napszemüveggel, órával sem futhatsz lukra, ha eltalálod a leendő viselője stílusát.

Festess valamit a falára!

Egy lakásfelújítás is lehet szép ajándék, csak iszonyú drága, és a szakemberhiány miatt legkorábban a 2023-as karácsonyra végezhettek vele.

Egyszerűbbet, gyorsabbat és személyesebbet mondunk: festess a lakása – irodája, garázsa stb. – falára egyedi képet! Egy profi akármilyen mintát képes falra vinni: a gyerekeknél adódik a mesehősös, autós, királylányos vonal, de felnőttnek is lehet erdőtől az űrállomásig bármit odafesteni.

 

Pénzt, másképp

Karácsonyra pénzt adni… lehet, hogy hasznos és praktikus ajándék, de azért ne arról szóljon a karácsonyi készülődés, hogy öt perc alatt beborítékolsz egy köteg papírpénzt. A segítségről viszont szólhat: a Kiva összehozza a világ szerencsésebb részé élő embereket azokkal, akiknek már egy kis pénz is komoly támogatás.

Utóbbiak konkrét célokra kérnek konkrét összeget – nem ajándékba, hanem hitelbe, amit aztán kis részletekben törlesztenek. Te ajándékozol, valaki a világ másik felén örül, az ismerősöd pedig kapja a törlesztést – win-win-win.

A cikk elkészítésében együttműködő partnerünk volt a Kazar.

szponzorált tartalom | karácsonyi ajándék | nagy sztori

FOLYTASD EZZEL

Eladóvá vált a világ egyik leghíresebb írójának pazar rezidenciája

Így néz ki Jennifer Lopez 15 milliárd forintos villája

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram