Close
Közép-Amerika minden varázslatát megkapjuk ebben a filmben

Közép-Amerika minden varázslatát megkapjuk ebben a filmben

A maják földje maga a misztikum és nagyjából minden, amiért utazni érdemes.

A világon már nincsenek felfedezetlen területek, de erről jobb, ha elfeledkezünk, és másképpen gondolunk a kérdésre. Próbáljuk úgy tekinteni, hogy a világon minden fehér foltnak számít, amit személyesen nem fedeztünk fel. Ha esetleg nem jártunk még Guatemalában, Mexikóban és Belize-en, akkor most ennek a videónak köszönhetően igen nagy az esélye, hogy ez lesz az első folt, amit beszínezünk a saját világtérképünkön.

A videót készítő csapat olyan helyeket járt be, mint Antigua, az Acatenango vulkán, az Atitlan-tó, Flores, Tikal Guatemalában, San Cristobal de las Casas, Palenque, Merida, az Isla Mujeres, Tulum Miexikóban és a Caye Caulker Belize-en.

mexikó | guatemala | belize | video

FOLYTASD EZZEL

A tökéletes őszi úti célt keresed? Van egy ötletünk!

Ilyen az, amikor táncosok fedeznek fel egy elhagyatott úszómedencét

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom