Close
Újra ölelkezhet Miki egér

Újra ölelkezhet Miki egér

Két évet várt rá.

Az amerikai Disney-témájú vidámparkok jelmezes szereplői közel két éve távol tartják magukat a látogatóktól a járvány miatt. Ebben az időszakban nem ölelkezhettek, nem tudtak autogramot osztani, és nem léphettek közelebbről kapcsolatba a rajongókkal.

Néhány napon belül viszont fokozatosan normalizálódik a helyzet,

ugyanis a vállalat közlése szerint április közepétől ismét lehetővé válik a személyes interakció a látogatók és a kedvelt jelmezes karakterek között Disneylandben, Walt Disney World-ben, valamint a Disney hajóutakon.

A parkok 2020 tavaszán zártak be ideiglenesen a koronavírus miatt. Még azon a nyáron újra kinyitottak, ám a jelmezes karaktereknek csak távolról lehetett integetni.

Tavaly ősszel engedélyezték, hogy a kedvencek visszatérjenek és személyesen találkozzanak a látogatókkal, akik csak megfelelő távolságból üdvözölhették őket és fényképezkedhettek velük.

„Hamarosan újra megölelheted Miki egeret, autogramot kaphatsz Mulantól, és nevethetsz Goofy-val” – áll a közleményben. „Tudjuk, hogy sokan hiányoltátok ezeket a különleges pillanatokat, de a Disney-figurák is hiányoltak titeket!”

Korábban megírtuk, hogy Cotion néven új lakónegyedet alapít a Disney a kaliforniai Coachella-völgyben található Rancho Mirage-ben, melynek közelében maga Walt Disney is lakott. A pálmafákkal és hegyekkel tarkított környezetben elhelyezkedő negyed a kisvárosok báját az üdülőhelyek kényelmével és természetesen a Disney-élményekkel ötvözi.

(Forrás: Travelweekly, fotók: Getty Images)

vidámpark | figurák | amerika | jelmezes | koronavírus

FOLYTASD EZZEL

Negyedmillió forinttal többe kerül egy nyaralás a magyarok egyik kedvenc célpontján

Egy uszoda megkérdezte a vendégeket, hogy hajlandók-e otthon zuhanyozni

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram