Close
Milyen políranyagokat használj a kocsid fényezéséhez?

Milyen políranyagokat használj a kocsid fényezéséhez?

Számos olyan termék és políranyag érhető el, amelyekkel nagyon szépen és tisztán lehet dolgozni. Ha szereted kocsidat, vagy csak simán az új autó hangulatára vágysz, akkor figyelj az autód fényezésére is. Ezt könnyedén megteheted, ha a Magic Colors Autó és Ipari Festék Szaküzlet és Webshop termékeit használod.

Arra törekedj, amikor az autód ápolásáról van szó, hogy a legjobb minőségű termékeket találd meg és, ha lehet, egy helyen vásárolj meg mindent. Így több időd jut majd konkrét munkára, hogy kiélhesd a hobbidat és az autóápolás a políranyagokkal ne munka, hanem szórakozás legyen.

Drága vagy olcsó az autók polírozása?

Semmi esetre sem kell egy fizetésnyi pénzt políranyagokra költened. A középkategóriás anyagok használatával felső kategóriás fényezést érhetsz el. A karcolások, apró hibák kijavítását könnyedén megoldhatod, ha megkeresed a jó minőségű políranyagokat és eszközöket.

Leginkább a fogmosáshoz hasonlíthatnánk az autók polírozását. Nem a fogkrém, hanem a fog mechanikus mosása a lényeg. Ha alapos munkát végzel, és minden apró részletre odafigyelsz, akkor csillogni-villogni fog az autód.

Apró megjegyzés: ha oldtimered van, aminek a fényezése kb. ‘90 előtt készült, akkor ne használj modern anyagokat. A régi fényezések másképpen reagálnak a mai políranyagokra, és a mechanikai fényezést is másképpen tűrik.

Hogyan használd a políranyagokat?

 

A modern kocsik esetében nyugodtan alkalmazhatsz bármilyen políranyagot és jó minőségű autófényező termékeket. Az első lépésben alaposan meg kell tisztítanod a kocsit. Ha már nekifogsz, akkor válassz egy nyugodt pillanatot, ha lehet, akkor ne állj be a kézi autómosó sorába, ahol többen várnak arra, hogy minél hamarabb végezz. Inkább add meg a kellő időt, és találd meg az élvezetet az autómosásban.

Érezd, ahogy a por és szennyeződések eltűnnek, és csak a csodálatosan tiszta szín marad, amely már-már hozzánőtt a kocsid lelkéhez. Ezt a színt a második lépésben ki fogod emelni, és új életet adsz neki a políranyagok segítségével. A polírpasztát a megszárított és portalanított felületre vidd fel, és a polírkoronggal először lazán, majd pedig egyre nagyobb intenzitással dolgozd el.

Kényeztesd az autódat polírozással és políranyagokkal

 

A kocsi olyan, mint egy gyönyörű hölgy, és bizony kényeztetni kell. Ha a fényezést finom korongokkal és sűrű polírpasztával végzed el, akkor százszorosan meghálálja majd a törődést. A kocsi korrodálódását sokszorosan tudod késleltetni, ha rendszeresen ápolod a külső felületeket.

Ne feledd, milyen durva használatnak van kitéve a kocsid külső felülete, mikor 50-150 km/órával száguldasz. A felpattanó kavicsok, szembeszél által hordott homokszemcsék, a madarürülék, felcsapódó rovarok mind igénybeveszik a sérülékeny fényezést. Vedd el az idő vasfogának élét és fényezd, polírozd a kocsidat rendszeresen. Keress minőségi políranyagokat a munkához. Jó szórakozást kívánunk!

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Alternatív rezsicsökkentési megoldás: spóroljunk hőszivattyúval!

Aminosavak, amelyekre a szervezetnek szüksége van

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom