Close
Minden bizonnyal csak kevesen élvezhetik a dohai reptér pazar új lounge-át

Minden bizonnyal csak kevesen élvezhetik a dohai reptér pazar új lounge-át

Csupán egy kivételes és szűk réteg számára, de megnyitott a Qatar Airways legújabb lounge-a a dohai repülőtéren.

Az elegáns és kivételes Al Safwában kizárólag a társaság Privilege Clubjának törzsutasai lazíthatnak.

A helyiséget eredetileg a Qatar Airways első osztályú járatain utazók vehették igénybe 244 dolláros felárért. Ezt a díjat most elengedik a business class jegyet vásárló Privilege Club Platinum kártyatulajdonsoknak, akik ráadásul plusz egy főt bevihetnek magukkal a pazar élményközpontba.

Utóbbi jelző egyáltalán nem túlzás, mert az Al Safwában à la carte étterem, napozószoba, gyógyfürdő és jacuzzi is a felel a vendégek kényeztetéséért.

A lounge az arab elit nagyságának és az exkluzivitásnak egyik ragyogó példája. Dizájnja az iszlám művészeti stílusjegyeket jeleníti meg: pompa, csillogás és letisztultság jellemzi. A homokkővel és márvánnyal borított fényűző oázis középpontjában egy gyönyörű szökőkút található, illetve a helyi képzőművészeti múzeumból kölcsönzött alkotásokat is megtekinthetik az iszlám kultúrára fogékony érdeklődők.

Simon Talling-Smith, a Qatar Airways Group kereskedelmi igazgatója elmondta, nagyon büszkék rá, hogy sikerült teljesíteniük az utasok elvárásait, és egy ilyen fantasztikus lounge-dzsal jutalmazhatják a leghűségesebb kiemelt ügyfeleiket.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: execitivetraveller.com)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom