Close
Minden bizonnyal csak kevesen élvezhetik a dohai reptér pazar új lounge-át

Minden bizonnyal csak kevesen élvezhetik a dohai reptér pazar új lounge-át

Csupán egy kivételes és szűk réteg számára, de megnyitott a Qatar Airways legújabb lounge-a a dohai repülőtéren.

Az elegáns és kivételes Al Safwában kizárólag a társaság Privilege Clubjának törzsutasai lazíthatnak.

A helyiséget eredetileg a Qatar Airways első osztályú járatain utazók vehették igénybe 244 dolláros felárért. Ezt a díjat most elengedik a business class jegyet vásárló Privilege Club Platinum kártyatulajdonsoknak, akik ráadásul plusz egy főt bevihetnek magukkal a pazar élményközpontba.

Utóbbi jelző egyáltalán nem túlzás, mert az Al Safwában à la carte étterem, napozószoba, gyógyfürdő és jacuzzi is felel a vendégek kényeztetéséért.

A lounge az arab elit nagyságának és az exkluzivitásnak egyik ragyogó példája. Dizájnja az iszlám művészeti stílusjegyeket jeleníti meg: pompa, csillogás és letisztultság jellemzi. A homokkővel és márvánnyal borított fényűző oázis középpontjában egy gyönyörű szökőkút található, illetve a helyi képzőművészeti múzeumból kölcsönzött alkotásokat is megtekinthetik az iszlám kultúrára fogékony érdeklődők.

Simon Talling-Smith, a Qatar Airways Group kereskedelmi igazgatója elmondta, nagyon büszkék rá, hogy sikerült teljesíteniük az utasok elvárásait, és egy ilyen fantasztikus lounge-dzsal jutalmazhatják a leghűségesebb kiemelt ügyfeleiket.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: execitivetraveller.com)

FOLYTASD EZZEL
Látványos zebrákat festenek London utcáira
Méregdrága aranyszobor készült egy avokádós bagelről
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom