Close
Minden fűszernél erősebbek a burmai élet képei

Minden fűszernél erősebbek a burmai élet képei

Mianmari álom néven forgatott lenyűgöző videót a Hindsight csapata. A filmbeli Kelet szinte tökéletesen megfelel a Nyugat róla alkotott fantáziaképeinek.

„Mintha megelevenednének a National Geographic lapjai” – foglalja össze tökéletesen az egykori Burmával kapcsolatos érzéseit a Hindsight csapata. Vonaton pihenő szerzetesek, mangót egyensúlyozó kofa, elefántok a poros kisvárosok utcáin. De a világra nyitó Burmában a tradicionális szárong mellett feltűnnek pólók és baseballsapkák; egy ébredező mesevilág, ahová el kell utazni, mielőtt visszafordíthatatlanul megváltozik.

És meg kell nézni ezt a videót, minél többször. Megéri.

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom