Close
Amikor már azt hittük, nem lehet újat mutatni Izlandról, akkor jön ez a videó

Amikor már azt hittük, nem lehet újat mutatni Izlandról, akkor jön ez a videó

Videók százai keringenek az interneten Izlandról, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen a tűz és a jég szigetének megkapó tájairól akár egy drónnal is filmbe illő felvételeket lehet készíteni. Most prezentálunk egy olyat, ami új oldaláról mutatja be az északi szigetet. 

Sigurdur Thor Helgason vélhetően helyi ismereteit felhasználva készített egy misztikus hangulatú videót a sziget dél-keleti részéről, ahol egyik pillanatban a tenger hullámai csapdossák a partokat, a másikban a naplemente nyugtatja a szemünket, a harmadikban meg szinte halljuk a vízesés robaját.

(Fotó: Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom