Close
Férfiak kínzó problémájára jelent megoldást egy új honlap

Férfiak kínzó problémájára jelent megoldást egy új honlap

Ha nem lenne, ki kellene találni. Szerencsére már van.

A napokban elindult harmadik testvérszájtunk, a Player Média égisze alá tartozó, lényegre törő névre keresztelt „Mit vegyek a csajomnak?” oldal. Egy ilyen elnevezés után sok magyarázatra nincs szükség, egyértelmű, hogy a szolgáltatás egy férfiak számára igencsak égető problémára keresi a választ: mivel is lepje meg kedvesét az ember, ha szeretne eredeti, stílusos és hölgyekhez illő ajándékkal előrukkolni?

Az oldal készítői úgy gondolkodnak, hogy egy évben legalább hét-kilenc olyan alkalom van, amikor ez a honlap hatalmas segítséget fog nyújtani (Valentin-nap, nőnap, húsvét, anyák napja, mikulás, karácsony, névnap, születésnap, évforduló), úgyhogy ezek közeledtével érdemes átfutni konkrét ötletekért vagy inspirációért. Mi megtettük és ki is választottuk az öt kedvencünket. Akad köztük kreatív, kedves, és egy nagyszabású megoldás is.

Vacsora az Onyx étteremben

Ez egy olyan ajándék, amelyikkel az ünnepelt és az ajándékozó is jól jár, hiszen nyilván nem egyedül szeretnénk elküldeni egy két és félórás degusztációs menü elfogyasztására a partnerünket. Ez az ajánlat egyébként olyasmi, amivel akár egy férfiembert is meg lehet lepni, ha nyitott a fine diningra. Az Onyx per pillanat az egyetlen két Michelin-csillagos étterem hazánkban, így szerintünk ez remek választás volt az oldal készítői részéről.

Több infó itt.

MacBook Air

Talán kevésbé egyedi és fantáziadús, mint az előző, de a műremeknek is beillő, kiváló dizájnnal rendelkező darabbal nem lehet hibázni. Az Apple poszt-Jobs időszaka nem alakul hibák nélkül, de ez a notebook kategóriájában még mindig bőven odafér a dobogóra.

Több infó itt.

Zeneakadémia-bérlet

Élményt ajándékozni jó, egy egész éves élménybérletet pedig még jobb. Hogy egy erősen marketinges fordulattal éljünk, a Zeneakadémia magas zenei kínálat tekintetében piacvezetőnek számít. Komolyzenétől a dzsesszig, Purcelltől Bartókig, MÁV szimfonikusoktól Snétbergerig minden, ami szofisztikált zenei ízléssel rendelkező nőt érdekelhet.

Több infó itt.

Porsche Macan

A honlapon különböző értékű ajánlatok között lehet választani, életkorra és árkategóriára is lehet szűrni, amivel az alkotók a választást szerették volna megkönnyíteni. Egyértelmű: nem ugyanazok az igényei egy 22 éves végzős egyetemistának, mint egy negyven fölötti nőnek. Az árak a 0-től 10 ezer forintos kategóriától indulnak, a végső határ pedig a csillagos ég, ami jelen esetben ezt a Porsche Macant jelenti. Ez a luxus SUV a Cayenne kistestvére, pompás méretei egyszerre teszik városi és túraautóvá. Dizájn, teljesítmény és menőség. Egy hatalmas ékszer, imádni fogja – állítja az oldal, és valószínűleg nem tévednek.

Több infó itt.

Glamping Noszvajon

Vissza a természetbe – adták ki a jelszó Noszvajon, majd létrehozták a manapság szupertrendinek számító, nordic ihletésű fa- és lombházakat a Noszvajt körülölelő, bükki erdőségekben. Nézzük, hogyan mutatkozik be ez a különleges hely: „saját mini konyhával, étkezőpulttal, extra nagy zuhanyzóval és külön toalettel rendelkeznek. A romantikus, kettesben eltöltött reggelihez egy breakfast boxszal kedveskedünk. Minden lombház teraszába a magasban egy pezsgőmedencét rejtettünk, mely a nap bármely szakában biztosítja vendégeinknek a privát ellazulást”. Kell-e ezek után mondanunk, miért remek ajándék itt egy hétvégi elvonulás? Szerintünk sem.

Több infó itt.

Mivel ennél sokkal több jó ajánlat található az oldalon, ezennel ígéretet teszünk, hogy újabb best of válogatásokkal fogunk előrukkolni a következő hetekben.

mitvegyekacsajomnak.hu | szolgáltatás | honlap | ajándék

FOLYTASD EZZEL

Ezért vacsoráznak mindig ennyire későn Spanyolországban

Párizs főpolgármestere nagy port kavaró bejelentést tett: szerinte minden orosz részt vehetne az olimpián

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram