Close
Nem kímélték ezt a londoni templomot: megfogták, majd egyszerűen a vízre pakolták

Nem kímélték ezt a londoni templomot: megfogták, majd egyszerűen a vízre pakolták

A kelet-londoni St. Columbia közösség tagjai immáron teljes valójában igénybe vehetik a templomukat, amely azonban nem egy virágoskert mellett vagy egy diófa árnyékában áll, hanem a kelet-londoni kikötőben úszkál.

A Genesis Floating Church névre hallgató úszó templomot nemcsak szakrális eseményekre használják majd, hanem közösségi programok helyszíne is lesz. A hajótemplomot a Denizen Works építészet tervezte, az iroda igazgatója, Murray Kerr szerint igyekeztek egy olyan modern és minimalista építményt létrehozni, amely mentes a vallási szimbolisztikától, és

bárki számára befogadható lehet, továbbá bárkit képes befogadni.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Architects Journal)

FOLYTASD EZZEL
Ilyen egy 135 millió dolláros manhattani kilátás
Ebből az elképesztően látványos irodából garantáltan nem vágynál home office-ba
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom