Close
Nem kímélték ezt a londoni templomot: megfogták, majd egyszerűen a vízre pakolták

Nem kímélték ezt a londoni templomot: megfogták, majd egyszerűen a vízre pakolták

A kelet-londoni St. Columbia közösség tagjai immáron teljes valójában igénybe vehetik a templomukat, amely azonban nem egy virágoskert mellett vagy egy diófa árnyékában áll, hanem a kelet-londoni kikötőben úszkál.

A Genesis Floating Church névre hallgató úszó templomot nemcsak szakrális eseményekre használják majd, hanem közösségi programok helyszíne is lesz. A hajótemplomot a Denizen Works építészet tervezte, az iroda igazgatója, Murray Kerr szerint igyekeztek egy olyan modern és minimalista építményt létrehozni, amely mentes a vallási szimbolisztikától, és

bárki számára befogadható lehet, továbbá bárkit képes befogadni.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Architects Journal)

templom | egyház | kelet-london | befogadás | london

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram