Close
Nem kímélték ezt a londoni templomot: megfogták, majd egyszerűen a vízre pakolták

Nem kímélték ezt a londoni templomot: megfogták, majd egyszerűen a vízre pakolták

A kelet-londoni St. Columbia közösség tagjai immáron teljes valójában igénybe vehetik a templomukat, amely azonban nem egy virágoskert mellett vagy egy diófa árnyékában áll, hanem a kelet-londoni kikötőben úszkál.

A Genesis Floating Church névre hallgató úszó templomot nemcsak szakrális eseményekre használják majd, hanem közösségi programok helyszíne is lesz. A hajótemplomot a Denizen Works építészet tervezte, az iroda igazgatója, Murray Kerr szerint igyekeztek egy olyan modern és minimalista építményt létrehozni, amely mentes a vallási szimbolisztikától, és

bárki számára befogadható lehet, továbbá bárkit képes befogadni.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Architects Journal)

FOLYTASD EZZEL
Ebből a látványos dzsungelvillából az Amazonasra nyílik elképesztő kilátás
Ilyen csodálatos látvány a virágba borult jégszálloda
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom