Close
Nem kímélték ezt a londoni templomot: megfogták, majd egyszerűen a vízre pakolták

Nem kímélték ezt a londoni templomot: megfogták, majd egyszerűen a vízre pakolták

A kelet-londoni St. Columbia közösség tagjai immáron teljes valójában igénybe vehetik a templomukat, amely azonban nem egy virágoskert mellett vagy egy diófa árnyékában áll, hanem a kelet-londoni kikötőben úszkál.

A Genesis Floating Church névre hallgató úszó templomot nemcsak szakrális eseményekre használják majd, hanem közösségi programok helyszíne is lesz. A hajótemplomot a Denizen Works építészet tervezte, az iroda igazgatója, Murray Kerr szerint igyekeztek egy olyan modern és minimalista építményt létrehozni, amely mentes a vallási szimbolisztikától, és

bárki számára befogadható lehet, továbbá bárkit képes befogadni.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Architects Journal)

Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom