Close
Ha világgá mennénk a barátainkkal, csak így csinálnánk

Ha világgá mennénk a barátainkkal, csak így csinálnánk

A Flashes of the Altai útifimben Joey Schusler három barátot követ, akik úgy döntöttek, hogy biciklijeikkel és csónakjaikkal elmennek Nyugat-Mongólilába, hogy felfedezzék az Altaj-hegyet.

A kis társaság útjuk során szembeszáll a természettel, megélik elsöprő kíváncsiságukat, miközben hol nyugalomra lelnek, hol pedig nomád körülmények között várják, hogy folytathassák expedíciójukat.

A videó öt perce alatt megismerhetjük Nyugat-Mongólia gyönyörű sztyeppéit és hömpölygő folyóit, közben pedig talán mi is kedvet kapunk ahhoz, hogy kicsit világgá menjünk.

(Fotó: Getty Images)

drónvideó | video | útifilm | nyugat-mongólia | utazási film

FOLYTASD EZZEL

Egy egyetemista készítette el a világ legkreatívabb útifilmjét

Ide nem nyaralni, hanem inspirációért jön az ember

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram