Close
Ha világgá mennénk a barátainkkal, csak így csinálnánk

Ha világgá mennénk a barátainkkal, csak így csinálnánk

A Flashes of the Altai útifimben Joey Schusler három barátot követ, akik úgy döntöttek, hogy biciklijeikkel és csónakjaikkal elmennek Nyugat-Mongólilába, hogy felfedezzék az Altaj-hegyet.

A kis társaság útjuk során szembeszáll a természettel, megélik elsöprő kíváncsiságukat, miközben hol nyugalomra lelnek, hol pedig nomád körülmények között várják, hogy folytathassák expedíciójukat.

A videó öt perce alatt megismerhetjük Nyugat-Mongólia gyönyörű sztyeppéit és hömpölygő folyóit, közben pedig talán mi is kedvet kapunk ahhoz, hogy kicsit világgá menjünk.

(Fotó: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Kolumbia titokzatos tájai karnyújtásnyira kerülnek
Végül nem terjedt el a sci-fi írók körében népszerű vasút, de ebben a városban felszállhatunk rá
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom