Close
Egyre több sötét felhő gyülekezik: Montenegró is szigorításokat tervez 

Egyre több sötét felhő gyülekezik: Montenegró is szigorításokat tervez 

Rosszabbak a számok.

Két hónapos folyamatos csökkenés után Montenegróban szerdára jelentősen megugrott a koronavírus-fertőzöttek napi száma, ezért a hatóságok újabb korlátozások bevezetését tervezik, közölte a montenegrói közszolgálati televízió a honlapján.

Mivel a legtöbb fertőzöttet az idegenforgalmi célpontokon vették nyilvántartásba, a podgoricai sajtó értesülése szerint az egészségügyi minisztérium

egyes településeken a vendéglátóhelyek akár tizenöt-harminc napos bezárását is kezdeményezheti.

Jelenleg körülbelül százezer turista tartózkodik az Adria-parti országban.

Sajnos per pillanat Olaszországból és Ausztriából sem jönnek felhőtlen Covid-hírek, a valóságban viszont nagyon (pozitívan) más ez a négy ország utazási szempontból, amit a Roadster szerkesztőségének egy része jelenleg is bejár.

(Forrás: MTI, fotók: Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Óriási hegedűhajón zenélt egy vonósnégyes Velencében
Csodás show-műsorként hirdetik a vulkánkitörést a Kanári-szigeteken
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom