Close
Egyre több sötét felhő gyülekezik: Montenegró is szigorításokat tervez 

Egyre több sötét felhő gyülekezik: Montenegró is szigorításokat tervez 

Rosszabbak a számok.

Két hónapos folyamatos csökkenés után Montenegróban szerdára jelentősen megugrott a koronavírus-fertőzöttek napi száma, ezért a hatóságok újabb korlátozások bevezetését tervezik, közölte a montenegrói közszolgálati televízió a honlapján.

Mivel a legtöbb fertőzöttet az idegenforgalmi célpontokon vették nyilvántartásba, a podgoricai sajtó értesülése szerint az egészségügyi minisztérium

egyes településeken a vendéglátóhelyek akár tizenöt-harminc napos bezárását is kezdeményezheti.

Jelenleg körülbelül százezer turista tartózkodik az Adria-parti országban.

Sajnos per pillanat Olaszországból és Ausztriából sem jönnek felhőtlen Covid-hírek, a valóságban viszont nagyon (pozitívan) más ez a négy ország utazási szempontból, amit a Roadster szerkesztőségének egy része jelenleg is bejár.

(Forrás: MTI, fotók: Unsplash)

utazás | montenegró | podgorica | sajtó | road trip

FOLYTASD EZZEL

Egy uszoda megkérdezte a vendégeket, hogy hajlandók-e otthon zuhanyozni

Ennél halloweenibb hangulatú szállást keresve sem találnánk az Airbnb-n

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram