Close
A Montreux-i Riviéra remekül áll ennek a felújított svájci háznak

A Montreux-i Riviéra remekül áll ennek a felújított svájci háznak

Az egykori svájci lakóépületet régen vasúti munkások használták, mára viszont a több mint százéves ingatlant egy fenséges rezidenciává alakították át.

Az 1911-ben épült Maison ERG a Montreux-i Alpok területén található, és bár a belső tér legnagyobb része teljes felújításon esett át, az eredeti vas- és diófalépcsők érintetlenek maradtak.

Az egyedi betonelemek és a klasszikus bútordarabok kortárs esztétikába öltöztetik az otthont, míg a fafestékek rusztikus meleggel töltik meg az enteriőrt. Végszónak pedig annyit, hogy kilátás nyílik többek között a Genfi-tóra, valamint a Montreux-i Riviérára. Nem is kell ennél több.

Ez is érdekelhet:

FOLYTASD EZZEL
Imádják a kínaiak ezt a szelfiző óriáspandaszobrot
Igazi adrenalinbomba lett ez a hihetetlenül látványos függőhíd
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom