Close
Az egyedi betonelemek és a klasszikus bútordarabok kortárs esztétikába öltöztetik ezt a svájci otthont

Az egyedi betonelemek és a klasszikus bútordarabok kortárs esztétikába öltöztetik ezt a svájci otthont

Az egykori svájci lakóépületet régen vasúti munkások használták, mára viszont a több mint százéves ingatlant egy fenséges rezidenciává alakították át.

Az 1911-ben épült Maison ERG a Montreux-i Alpok területén található, és bár a belső tér legnagyobb része teljes felújításon esett át, az eredeti vas- és diófalépcsők érintetlenek maradtak.

Az egyedi betonelemek és a klasszikus bútordarabok kortárs esztétikába öltöztetik az otthont, míg a fafestékek rusztikus meleggel töltik meg az enteriőrt. Végszónak pedig annyit, hogy kilátás nyílik többek között a Genfi-tóra, valamint a Montreux-i Riviérára. Nem is kell ennél több.

Ez is érdekelhet:

francia riviéra | rezidencia | birtok | riviéra | Montreux-i Riviéra

FOLYTASD EZZEL

Eladóvá vált Elvis búvóhelye, ahová az esküvője után menekült

Magyar irodára is lehet szavazni az egyik legfontosabb dizájnmagazin éves díjkiosztóján

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram