Close
Megéri, ha bevállalod a moszkvai zimankót

Megéri, ha bevállalod a moszkvai zimankót

Sokan mondják, hogy Moszkvát érdemes inkább a melegebb hónapokra hagyni, hogy bolond az, aki télvíz idején szeretné körbejárni a Vörös teret, vagy kiolvadni a Tretyakov képtárban. A Timelab.pro rövid videója mégis a téli orosz fővárosról szól. 

Szicília is júliusban mutatja legigazibb nyári, napfényes arcát, miért lenne ez másképp Moszkvával, ahol éppen a nagy fagyok, óriási, derékig érő hó a teljesen természetes közeg? Ebben a videóban a hófödte orosz fővárost figyelhetjük meg, és gondolatban már el is kezdjük a számvetést, hogy melyik meleg kabátunkban bírnánk ki a csontig hatoló hideget.

Ez is érdekelhet:

táli város | tél | metropolisz | moszkva | video

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram