Close
Megéri, ha bevállalod a moszkvai zimankót

Megéri, ha bevállalod a moszkvai zimankót

Sokan mondják, hogy Moszkvát érdemes inkább a melegebb hónapokra hagyni, hogy bolond az, aki télvíz idején szeretné körbejárni a Vörös teret, vagy kiolvadni a Tretyakov képtárban. A Timelab.pro rövid videója mégis a téli orosz fővárosról szól. 

Szicília is júliusban mutatja legigazibb nyári, napfényes arcát, miért lenne ez másképp Moszkvával, ahol éppen a nagy fagyok, óriási, derékig érő hó a teljesen természetes közeg? Ebben a videóban a hófödte orosz fővárost figyelhetjük meg, és gondolatban már el is kezdjük a számvetést, hogy melyik meleg kabátunkban bírnánk ki a csontig hatoló hideget.

Ez is érdekelhet:

FOLYTASD EZZEL
Ennek az apró afrikai országnak saját síközpontja van
Ha olaszországi nászútra mennénk, csak így csinálnánk
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom