Close
Mutatjuk a világjárvány idején legbiztonságosabbnak számító repülőtereket

Mutatjuk a világjárvány idején legbiztonságosabbnak számító repülőtereket

A győztes a világon elsőként érdemelte ki a legmagasabb szintű minősítést.

Nem először kapott díjat az olasz főváros Fiumicino repülőtere, de az üzemeltetők alighanem a légitársaságok és a repülőterek értékelésével foglalkozó nemzetközi szervezet, a Skytrax öt csillagára a legbüszkébbek.

A Leonardo da Vinci néven is ismert római reptér a koronavírus-járvány időszakában bevezetett intézkedésekért kapta meg az elismerést,

ami azt jelenti, hogy jelenleg a világ legbiztonságosabb repülőterének mondható.

A minősítés azt mutatja meg, hogy egyes repülőtereken milyen hatékonyan alkalmazzák a vírus elleni védekezést. Az Olaszország legforgalmasabb repülőterének mondott Fiumicino higiéniai fronton nagyszerűen teljesített: a mozgólépcsők és a liftek fertőtlenítésénél, valamint az utasok testhőmérsékletének gyors és hatékony mérésénél is kiemelkedőt produkált. Ez nagyban köszönhető a Vöröskereszt segítségével felhúzott, hétezer négyzetméteres Covid-tesztközpontnak is. A Skytrax egyébként a Fiumicino utasokkal történő, digitális képernyőkön és hangosbemondókon keresztül működő gördülékeny kommunikációját is kiemelte.

A római repülőtér mögött háromcsillagos minősítéssel a spanyolországi Málaga-Costa del Sol, a franciaországi Nice Côte d’Azur és a londoni Heathrow végzett.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: CNN, fotók: Pixabay)

Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom