Close
Mutatjuk a világjárvány idején legbiztonságosabbnak számító repülőtereket

Mutatjuk a világjárvány idején legbiztonságosabbnak számító repülőtereket

A győztes a világon elsőként érdemelte ki a legmagasabb szintű minősítést.

Nem először kapott díjat az olasz főváros Fiumicino repülőtere, de az üzemeltetők alighanem a légitársaságok és a repülőterek értékelésével foglalkozó nemzetközi szervezet, a Skytrax öt csillagára a legbüszkébbek.

A Leonardo da Vinci néven is ismert római reptér a koronavírus-járvány időszakában bevezetett intézkedésekért kapta meg az elismerést,

ami azt jelenti, hogy jelenleg a világ legbiztonságosabb repülőterének mondható.

A minősítés azt mutatja meg, hogy egyes repülőtereken milyen hatékonyan alkalmazzák a vírus elleni védekezést. Az Olaszország legforgalmasabb repülőterének mondott Fiumicino higiéniai fronton nagyszerűen teljesített: a mozgólépcsők és a liftek fertőtlenítésénél, valamint az utasok testhőmérsékletének gyors és hatékony mérésénél is kiemelkedőt produkált. Ez nagyban köszönhető a Vöröskereszt segítségével felhúzott, hétezer négyzetméteres Covid-tesztközpontnak is. A Skytrax egyébként a Fiumicino utasokkal történő, digitális képernyőkön és hangosbemondókon keresztül működő gördülékeny kommunikációját is kiemelte.

A római repülőtér mögött háromcsillagos minősítéssel a spanyolországi Málaga-Costa del Sol, a franciaországi Nice Côte d’Azur és a londoni Heathrow végzett.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: CNN, fotók: Pixabay)

leonardo da vinci | egészség | repülőtér | koronavírus | járvány

FOLYTASD EZZEL

Fantasztikus új úti célokkal bővít a WizzAir

Ettől az időponttól utazhatunk egyénileg is Japánba

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Az álom és ébrenlét varázslatos világába repít az idei S/ALON Budapest lakástrend kiállítás
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom