Close
Mutatjuk, hol lehet síelni Magyarországon

Mutatjuk, hol lehet síelni Magyarországon

Ha már itt az igazi tél.

Ne felejtsük el, hogy a síterepek a síelőket és a snowboardosokat várják. A behavazott pályákat csak ők használhatják. Ha szánkózni, nézelődni, hógolyózni vagy csak a havas tájat szeretnénk csodálni, miközben roppan talpunk alatt a hó, akkor ne az üzemelő síterepeink közül válasszunk – figyelmeztet a Síelők.hu cikke.

A közösségi médiában elérhető információkra épülő rövid körképből kiderül, hogy Eplényben szombaton már több pályát is lehetett használni, akárcsak a másik népszerű hazai síterepen, Mátraszentistvánban. A Nagyvillám Sípálya Visegrádon a bébi pályával indult, míg a sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandparkban várhatóan a jövő héttől nyit meg az 1-es és a 2-es pálya is. Kékestetőn egyelőre az oktatópálya üzemel.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Síelők.hu, fotók: Pixabay, Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Egy japán milliárdos jóvoltából ingyen megkerülheted a Holdat
Felszólították a bicikliversenyzőket, hogy innentől ne örüljenek ölelkezve
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom