Close
Mutatjuk, hol lehet síelni Magyarországon

Mutatjuk, hol lehet síelni Magyarországon

Ha már itt az igazi tél.

Ne felejtsük el, hogy a síterepek a síelőket és a snowboardosokat várják. A behavazott pályákat csak ők használhatják. Ha szánkózni, nézelődni, hógolyózni vagy csak a havas tájat szeretnénk csodálni, miközben roppan talpunk alatt a hó, akkor ne az üzemelő síterepeink közül válasszunk – figyelmeztet a Síelők.hu cikke.

A közösségi médiában elérhető információkra épülő rövid körképből kiderül, hogy Eplényben szombaton már több pályát is lehetett használni, akárcsak a másik népszerű hazai síterepen, Mátraszentistvánban. A Nagyvillám Sípálya Visegrádon a bébi pályával indult, míg a sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandparkban várhatóan a jövő héttől nyit meg az 1-es és a 2-es pálya is. Kékestetőn egyelőre az oktatópálya üzemel.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Síelők.hu, fotók: Pixabay, Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Kiderült, hogy nem csak jó levegőt, de valódi pénzt is termelnek a városi fák
Nagyon jól jött a vénasszonyok nyara a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérnek
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom