Close
Mutatjuk, hol lehet síelni Magyarországon

Mutatjuk, hol lehet síelni Magyarországon

Ha már itt az igazi tél.

Ne felejtsük el, hogy a síterepek a síelőket és a snowboardosokat várják. A behavazott pályákat csak ők használhatják. Ha szánkózni, nézelődni, hógolyózni vagy csak a havas tájat szeretnénk csodálni, miközben roppan talpunk alatt a hó, akkor ne az üzemelő síterepeink közül válasszunk – figyelmeztet a Síelők.hu cikke.

A közösségi médiában elérhető információkra épülő rövid körképből kiderül, hogy Eplényben szombaton már több pályát is lehetett használni, akárcsak a másik népszerű hazai síterepen, Mátraszentistvánban. A Nagyvillám Sípálya Visegrádon a bébi pályával indult, míg a sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandparkban várhatóan a jövő héttől nyit meg az 1-es és a 2-es pálya is. Kékestetőn egyelőre az oktatópálya üzemel.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Síelők.hu, fotók: Pixabay, Unsplash)

nyitva | síterep | pálya | magyarország | síelés

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram