Close
Mutatjuk, mennyiféle szalagot használhatsz fel az esküvői dekorációhoz!

Mutatjuk, mennyiféle szalagot használhatsz fel az esküvői dekorációhoz!

Nem hiányozhatnak egyetlen virágkötészeti és ajándékkereskedésből sem a minőségi anyagokból készült, különböző színpompás, pazar dekorációs kellékek. Széles körű felhasználásuk egyik fő területe az esküvői díszítés, amely kiváló lehetőség ezeknek a gyönyörű anyagoknak az ünnep kifejezésére.

A jeles nap hozzá méltó, exkluzív környezetet igényel, hiszen felejthetetlen élmény lesz az ifjú pár és szerettei számára is. Ehhez biztosítanak kitűnő dekorációs alapanyagokat a szatén szalagok, az organza, de akár még a juta szalagok is.

Az organza

Az organza anyagok rengeteg színben kaphatóak, így minden alkalomhoz és stílushoz tudnak illeszkedni. Az esküvőkön többnyire az ekrü, a krémszín vagy a fehér kerül felhasználásra, de a pár ízlésének és az aktuális divatirányzatok függvényében gyakorlatilag bármilyen árnyalat szóba jöhet.

Az organza különlegessége abban rejlik, hogy alkalmas a varrásra és a más anyagokkal való összeillesztésre egy gyertya vagy öngyújtó segítségével. Ezután a széleit le lehet olvasztani vagy önmagához hegeszteni és kialakítani a végleges formát.

Az organza áttetsző és csillogó anyag, az exkluzív fényes organza pedig még nagyobb ragyogást kölcsönöz az eseménynek. Ez a gyönyörű anyag önmagában is megállja a helyét, de más színekkel ízlésesen kombinálva tökéletes végeredményt és pazar dekorációt érhetünk el vele.

Pompás székszoknya vagy székmasni készülhet az ünnepi asztalhoz organzából, ahogy része lehet a menyasszonyi csokornak, az autó dekorációjának is. Asztali díszekhez is kiváló alapanyag, az asztal közepére pedig egy organza futó is kerülhet.

A szatén

A szatén szalag az egyik oldalán fényes, a másikon matt, de szinte alig érzékelhető a különbség. Ez a korábban selyemből szőtt anyag napjainkban már poliészterből vagy pamutból készül, így jóval olcsóbb, de nem kevésbé szép.

Egy esküvő sem képzelhető el szatén szalag nélkül, gyakorlatilag mindenhol előtérbe kerülhet: az asztalon, a székeken, a dekoráción, a menyasszonyi csokorban, az autó díszítésén, a terem különböző pontjain is találkozhatunk vele.

Ugyanúgy, mint az organza esetében, a szatén szalagok esküvői felhasználásánál is a legjellemzőbb színek az ekrü, a fehér és a krémszín, de a púderszínek is nagyon népszerűek, mint a púder rózsaszín vagy a púder bézs.

A vékony szatén szalaggal átkötött esküvői meghívók igazán szemet gyönyörködtetőek és maradandó emlékeket őriznek. A szalvéta átkötése szatén szalaggal az ünnepi asztalon szintén nagyon mutatós és praktikus is egyben.

A juta szalag sem maradhat ki a sorból

A Valex Decor Kft kínálatában kapható még juta szalag is, amit szintén felhasználhatunk az esküvői dekorálás során, elsősorban akkor, ha a romantikus vintage stílus az alapja az ünnepi díszítésnek.

Használhatjuk asztali futónak, fali vagy mennyezeti díszekhez, de masnikat is készíthetünk belőlük.

Tehát az organza és a szatén szalag alapvető kellékei az esküvőknek, a juta nem annyira jellemző, de szintén illeszkedhet az ünnephez.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Hogyan rendezzük be a tökéletes előszobát? – alapszabályok

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram