Close
Már ma elindulnánk az érintetlen természet egyik utolsó szegletébe

Már ma elindulnánk az érintetlen természet egyik utolsó szegletébe

Namíbia vad tájain olyan élőlények szaladgálnak, amilyeneket szinte bárhol máshol csak állatkertben látni. Ember meg sehol, csak amelyik felküldte a drónt.

Szabadon bóklászó zsiráfok, elefántok, oryxok, a folyóban otthonosan fürdőző víziló – mindez megtalálható Namíbiában. Az Afrika délnyugati partjainál lévő ország területe mintegy kilencszerese Magyarországénak, ám csak két és félmillióan lakják. Számtalan nemzeti parkja létezik, a videó készítői az egyik legnagyobban, a Bwabwatában jártak.

zsiráf | namíbia | afrika | video | oryx

FOLYTASD EZZEL

A tökéletes őszi úti célt keresed? Van egy ötletünk!

Ilyen az, amikor táncosok fedeznek fel egy elhagyatott úszómedencét

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom