Close
Már ma elindulnánk az érintetlen természet egyik utolsó szegletébe

Már ma elindulnánk az érintetlen természet egyik utolsó szegletébe

Namíbia vad tájain olyan élőlények szaladgálnak, amilyeneket szinte bárhol máshol csak állatkertben látni. Ember meg sehol, csak amelyik felküldte a drónt.

Szabadon bóklászó zsiráfok, elefántok, oryxok, a folyóban otthonosan fürdőző víziló – mindez megtalálható Namíbiában. Az Afrika délnyugati partjainál lévő ország területe mintegy kilencszerese Magyarországénak, ám csak két és félmillióan lakják. Számtalan nemzeti parkja létezik, a videó készítői az egyik legnagyobban, a Bwabwatában jártak.

elefánt | oryx | video | afrika | zsiráf

FOLYTASD EZZEL

Lebilincselő videó készült az emberek nélküli metropoliszról

Látványos videó mutatja meg, hogyan lett Isztambul két kontinens szerelemgyereke

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram