Close
Már ma elindulnánk az érintetlen természet egyik utolsó szegletébe

Már ma elindulnánk az érintetlen természet egyik utolsó szegletébe

Namíbia vad tájain olyan élőlények szaladgálnak, amilyeneket szinte bárhol máshol csak állatkertben látni. Ember meg sehol, csak amelyik felküldte a drónt.

Szabadon bóklászó zsiráfok, elefántok, oryxok, a folyóban otthonosan fürdőző víziló – mindez megtalálható Namíbiában. Az Afrika délnyugati partjainál lévő ország területe mintegy kilencszerese Magyarországénak, ám csak két és félmillióan lakják. Számtalan nemzeti parkja létezik, a videó készítői az egyik legnagyobban, a Bwabwatában jártak.

Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom