Close
Naplementenézős piknik lesz a Filozófusok kertjében

Naplementenézős piknik lesz a Filozófusok kertjében

Könnyen megközelíthető és gyönyörű helyszín.

A napfordulóhoz világszerte ünnepek kapcsolódnak, mivel ekkor van az év legrövidebb éjszakája, és az emberek számára a fény és a sötétség váltakozása mágikus eredettel bírt. A sötétség az elmúlást, a fény pedig a megújulást jelentette, ezért ezen a napon az emberek nagy tüzeket raktak, hogy elűzzék a sötétséget. Ekkor kezdődik a csillagászati nyár is.

Június 23-án kora estétől késő estig egy kötetlen after-work Szentiván-éj pikniket szerveznek a Gellért-hegyen a  Filozófusok kertjébe, melyre pokrócot, italt és elemózsiát kell vinni, de a szervezők is készülnek néhány fogással. A gyerek- és kutyabarát esemény részletei itt találhatóak.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Pixabay)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom