Close
Naplementenézős piknik lesz a Filozófusok kertjében

Naplementenézős piknik lesz a Filozófusok kertjében

Könnyen megközelíthető és gyönyörű helyszín.

A napfordulóhoz világszerte ünnepek kapcsolódnak, mivel ekkor van az év legrövidebb éjszakája, és az emberek számára a fény és a sötétség váltakozása mágikus eredettel bírt. A sötétség az elmúlást, a fény pedig a megújulást jelentette, ezért ezen a napon az emberek nagy tüzeket raktak, hogy elűzzék a sötétséget. Ekkor kezdődik a csillagászati nyár is.

Június 23-án kora estétől késő estig egy kötetlen after-work Szentiván-éj pikniket szerveznek a Gellért-hegyen a  Filozófusok kertjébe, melyre pokrócot, italt és elemózsiát kell vinni, de a szervezők is készülnek néhány fogással. A gyerek- és kutyabarát esemény részletei itt találhatóak.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Pixabay)

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom