Close
Naplementenézős piknik lesz a Filozófusok kertjében

Naplementenézős piknik lesz a Filozófusok kertjében

Könnyen megközelíthető és gyönyörű helyszín.

A napfordulóhoz világszerte ünnepek kapcsolódnak, mivel ekkor van az év legrövidebb éjszakája, és az emberek számára a fény és a sötétség váltakozása mágikus eredettel bírt. A sötétség az elmúlást, a fény pedig a megújulást jelentette, ezért ezen a napon az emberek nagy tüzeket raktak, hogy elűzzék a sötétséget. Ekkor kezdődik a csillagászati nyár is.

Június 23-án kora estétől késő estig egy kötetlen after-work Szentiván-éj pikniket szerveznek a Gellért-hegyen a  Filozófusok kertjébe, melyre pokrócot, italt és elemózsiát kell vinni, de a szervezők is készülnek néhány fogással. A gyerek- és kutyabarát esemény részletei itt találhatóak.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Pixabay)

filozófusok kertje | piknik | gellért-hegy | programajánló | budapest

FOLYTASD EZZEL

Száznál is több programmal készül Budapest a 150. születésnapjára 

Hétfő este nézz fel az égre, valami nagyon különlegeset fogsz látni!

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom