Narancsok, banánok és kókuszok közt bújik meg ez a csodás kis ékkő

Apró kabin, ahol belélegezheted a természetet. És le is zuhanyozhatsz benne!

Tetrapakborítással készült el ez az előregyártott faház Puerto Quitóban, Ecuadorban. A negyven négyzetméteres kis nyaralót Diana Salvador és Javier Mera építészek tervezték és építették is meg saját maguknak egy folyó mellett, banán-, narancs- és kókuszültetvények között. A faszerkezet direkt egyszerű, hogy a lehető legkevésbé sértsék a környezetet, valamint a lehető leginkább egybeolvadjanak a természettel.

"A cél az volt, hogy a természet esszenciáját érezhessük, amikor itt töltünk pár napot. Igen, kicsit romantikusnak hangzik, de szerintünk nagyon szomorú, hogy már csak kevesen értékelik a természetben töltött idő nagyszerűségét"

– mesélik az építészek.

A kabin kétemeletes, és egyszerűsége ellenére nagyon stílusos: vagány lépcső köti össze az emeleteket, a lebegő zuhanyzóban pedig gyakorlatilag úgy érezheted magad, mintha tényleg a természet kellős közepén vennél egy esőfürdőt.

"Az életünk egyszerű, és ehhez illő nyaralót szerettünk volna építeni. Azért vannak csak a legszükségesebbek a házban, hogy tényleg békében lehessünk."

Idilli hely, szívesen elfeledkeznénk itt egy időre a hétköznapok darálásáról.

Ez is érdekelhet:

kókusz | narancs | dizájn | tetrapak | fakabin

FOLYTASD EZZEL

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom