Close
Ne randizz olyan lánnyal, aki szeret utazni!

Ne randizz olyan lánnyal, aki szeret utazni!

Ne randizz olyan hölggyel, akinek az élete az utazás – mondja a kisfilm, amelyet David Joseph Falossi és Jonathan Wallace jegyez. Persze a hangulatos, szabadságillatú montázsban azért egy kis életvezetési tanácsot is kapunk, arra az esetre, ha mégis egy wonderluster lánnyal hoz össze a sors.

Napszítta haj, sebes térd, szeplők, izmos vádlik, egy hátizsák, és megannyi emlék, a világ minden tájáról. Akár így is elképzelhetünk egy világutazó nőt, de kár lenne sztereotípiákban élni, rendezett Kleopátra-hajjal, kiskosztümben és vörös rúzzsal is ugyanolyan vágyak vezérelhetik a világlátott hölgyeket. Ez a kisfilm szépen elmondja, mi a teendő, ha a szívünk választottja megrögzötten ragaszkodik a szabadságához és az utazás páratlan élményéhez.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom