Close
Ne randizz olyan lánnyal, aki szeret utazni!

Ne randizz olyan lánnyal, aki szeret utazni!

Ne randizz olyan hölggyel, akinek az élete az utazás – mondja a kisfilm, amelyet David Joseph Falossi és Jonathan Wallace jegyez. Persze a hangulatos, szabadságillatú montázsban azért egy kis életvezetési tanácsot is kapunk, arra az esetre, ha mégis egy wonderluster lánnyal hoz össze a sors.

Napszítta haj, sebes térd, szeplők, izmos vádlik, egy hátizsák, és megannyi emlék, a világ minden tájáról. Akár így is elképzelhetünk egy világutazó nőt, de kár lenne sztereotípiákban élni, rendezett Kleopátra-hajjal, kiskosztümben és vörös rúzzsal is ugyanolyan vágyak vezérelhetik a világlátott hölgyeket. Ez a kisfilm szépen elmondja, mi a teendő, ha a szívünk választottja megrögzötten ragaszkodik a szabadságához és az utazás páratlan élményéhez.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

randi | szabadon | video | utazás | randevú

FOLYTASD EZZEL

Így ébred fel álmából a világ egyik legszegényebb országa

Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram