Close
Neked megfelelő a tesztoszteron szinted?

Neked megfelelő a tesztoszteron szinted?

A tesztoszteron növelők hallatán a legtöbben először a „macsó”, magabiztos, sokszor talán agresszív fellépésre gondolnak elsőként. Pedig, ha tudományos, élettani szempontból nézzük a tesztoszteron szerepét és fontosságát az emberi szervezetben, akkor láthatjuk, hogy egy sokkal bonyolultabb, komplexebb hormonról van szó, ami nem csak a férfi, de a női szervezetben egyaránt megtalálható és elengedhetetlen szervezetünk megfelelő működésében és jó közérzetünk fenntartásában. Ennek fényében az iménti állítás pedig pillanatok alatt cáfolhatóvá válik. Nézzük is, pontosan miért!

A tesztoszteronszint szerepe a szervezetben

A tesztoszteron az elsődleges férfi nemi hormon, ami a férfi nemi jellegzetességek kialakulásában kulcsszerepet játszik. Emellett a női szervezetben is megtalálható és hasonlóan fontos élettani szempontból, mint például az ösztrogén és a progeszteron. Egyfelől a férfiak esetében olyan feladatokat lát el, mint a hang elmélyülése, a pénisz és a herék fejlődése vagy a sperma termelése, másfelől vannak olyan hatásai, amelyek nők és férfiak szempontjából egyaránt azonosak.

A tesztoszteron mind a két nemnek segít növelni az energiaszintet, javítani a hangulatot, az életminőséget, gyorsítani a zsírégetést és fokozni a nemi vágyat és teljesítményt. A kor előrehaladtával azonban csökken a termelése és az egészségtelen életmód is rossz hatással van rá. Ilyen esetben jelenthetnek megoldást a tesztoszteron növelők.

Biztonságos a tesztoszteron növelők alkalmazása?

Mivel a tesztoszteron hormon, ezért a tesztoszteron növelőkre is sokan hajlamosak doppingként, valami természetellenes, illegális szerként tekinteni. Azonban ezeknek valamennyi összetevője növényekből származik és természetes úton segítenek fenntartani tesztoszteron szintet. Céljuk, hogy biztosítsák a hormon nyújtotta előnyeket. Ennek hiányában ugyanis fáradtság, depresszió, csökkent nemi vágy vagy alvászavar léphet fel, hogy csak néhányat említsünk a káros hatásai közül. A tesztoszteron növelők ezeket a hátrányokkal segítenek megküzdeni a normális szint fenntartása által.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Rendhagyó kártyapartin mutatta be teljes programját a harmadik Liszt Ünnep

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram