Close
A Netflix segít, hogy a barátainkkal nézhessük a filmeket, sorozatokat

A Netflix segít, hogy a barátainkkal nézhessük a filmeket, sorozatokat

Az egyik legnépszerűbb modernkori videótéka villámgyorsan reagált a világ változásaira, és lefejlesztették a Netflix Party szolgáltatást, amivel sorozatokat, filmeket nézhetünk, a barátaink virtuális társaságában. 

Maradj otthon, nézzél tévét…” vagy legalább a Netflixet, ha van tagságod. Amennyiben Google Chrome-ban teszed mindezt, nem kell hiányolni a barátokat sem, és folyamatosan a telefon rezgése miatt stoppolni a képernyőt. A Netflix Party bővítmény ugyanis egy konkrét chatablakot készít a vászon mellé, ahol akár azonnal ki lehet beszélni a Stranger Things, a Sex Education, vagy a Narcos eseményeit.

A lejátszás természetesen közös és összehangolt, mindenki ugyanott fog tartani, nincs spoilerezési lehetőség.

Jó hír ez mindazoknak, akik imádják kibeszélni az épp soron következő epizódok történéseit, viszont átkozni fogják azok, akik még moziba is egyedül szeretnek járni, hogy semmi és senki se zavarja meg őket.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash) 

barátok | filmezés | társasági élet | social distancing | koronavírus

FOLYTASD EZZEL

Ukrán kérésre a technológiai milliárdos is beszáll a háborúba

Ezzel a magyar alkalmazással bármikor lemehetsz alfába

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram