Close
A Netflix segít, hogy a barátainkkal nézhessük a filmeket, sorozatokat

A Netflix segít, hogy a barátainkkal nézhessük a filmeket, sorozatokat

Az egyik legnépszerűbb modernkori videótéka villámgyorsan reagált a világ változásaira, és lefejlesztették a Netflix Party szolgáltatást, amivel sorozatokat, filmeket nézhetünk, a barátaink virtuális társaságában. 

Maradj otthon, nézzél tévét…” vagy legalább a Netflixet, ha van tagságod. Amennyiben Google Chrome-ban teszed mindezt, nem kell hiányolni a barátokat sem, és folyamatosan a telefon rezgése miatt stoppolni a képernyőt. A Netflix Party bővítmény ugyanis egy konkrét chatablakot készít a vászon mellé, ahol akár azonnal ki lehet beszélni a Stranger Things, a Sex Education, vagy a Narcos eseményeit.

A lejátszás természetesen közös és összehangolt, mindenki ugyanott fog tartani, nincs spoilerezési lehetőség.

Jó hír ez mindazoknak, akik imádják kibeszélni az épp soron következő epizódok történéseit, viszont átkozni fogják azok, akik még moziba is egyedül szeretnek járni, hogy semmi és senki se zavarja meg őket.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash) 

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom