Close
A Netflix segít, hogy a barátainkkal nézhessük a filmeket, sorozatokat

A Netflix segít, hogy a barátainkkal nézhessük a filmeket, sorozatokat

Az egyik legnépszerűbb modernkori videótéka villámgyorsan reagált a világ változásaira és lefejlesztették a Netflix Party szolgáltatást, amivel sorozatokat, filmeket nézhetünk, a barátaink virtuális társaságában. 

Maradj otthon, nézzél tévét…” vagy legalább a Netflixet, ha van tagságod. Amennyiben Google Chrome-ban teszed mindezt, nem kell hiányolni a barátokat sem, és folyamatosan a telefon rezgése miatt stoppolni a képernyőt. A Netflix Party bővítmény ugyanis egy konkrét chatablakot készít a vászon mellé, ahol akár azonnal ki lehet beszélni a Stranger Things, a Sex Education, vagy a Narcos eseményeit.

A lejátszás természetesen közös és összehangolt, mindenki ugyanott fog tartani, nincs spoilerezési lehetőség.

Jó hír ez mindazoknak, akik imádják kibeszélni az épp soron következő epizódok történéseit, viszont átkozni fogják azok, akik még moziba is egyedül szeretnek járni, hogy semmi és senki se zavarja meg őket.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash) 

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom