Close
New York minden rajongójának látnia kell ezt a videót

New York minden rajongójának látnia kell ezt a videót

Times Square, Central Park, Brooklyn Bridge, Empire State Building, One World Trace Center, Chrysler Building… ikonikus helyek egy különleges városban. New York pezsgése és energiái azonnal feltöltik az utazót, ám most a valódi látogatás helyett maradjon a vizuális kaland. 

A film képkockáit két hét alatt rögzítették, és minden közismert helyszínt, kilátást megmutatnak, több fényviszonyban és napszakban. Bárcsak ott lehetnénk!

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Egy szabad világ utolsó pillanatait vette filmre három síelő
Látnod kell, hogy mi folyik Moszkvában
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom