Close
New York minden rajongójának látnia kell ezt a videót

New York minden rajongójának látnia kell ezt a videót

Times Square, Central Park, Brooklyn Bridge, Empire State Building, One World Trace Center, Chrysler Building… ikonikus helyek egy különleges városban. New York pezsgése és energiái azonnal feltöltik az utazót, ám most a valódi látogatás helyett maradjon a vizuális kaland. 

A film képkockáit két hét alatt rögzítették, és minden közismert helyszínt, kilátást megmutatnak, több fényviszonyban és napszakban. Bárcsak ott lehetnénk!

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom