Close
Nézz meg egy új, exkluzív jelenetet az ősz vígjátékából!

Nézz meg egy új, exkluzív jelenetet az ősz vígjátékából!

Hab Kerekes Vicával. Csak nálunk.

Nemrég beszélgettünk egy nagyot a Hab című új magyar vígjáték csodálatos főszereplőjével, Kerekes Vicával, most pedig hozunk egy olyan részletet a filmből, ami a Roadsteren látható először. Nem túl hosszú, de az kiderül belőle, hogy párkapcsolatban egy közösen követett sorozat új részét egyedül megnézni felér egy megcsalással!

A Hab már látható a hazai mozikban.

FOLYTASD EZZEL
A 2020-as évek legégetőbb kérdéseire hoz válaszokat az idei Brain Bar
Hatalmas siker! Magyar fotós is szerepel az Év Csillagászfotósainak listáján
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom