Close
Tibet, Nick Cave és a hópárducok találkozásánál kevés szebb dolgot láttunk

Tibet, Nick Cave és a hópárducok találkozásánál kevés szebb dolgot láttunk

Utaztató, varázslatos, tökéletes percek következnek.

Nick Cave és Warren Ellis egy új dallal, a We Are Not Alone című számmal debütált, mely egy elképeztő utazás Tibet fenséges természeti szépségeibe Nick Cave éteri énekén át.

A dal a Les Panthère Des Neiges (azaz A hópárducok) című filmhez készült, ami most, december 22-én jött ki online és Vincent Munier természetfotóst, valamint Sylvain Tesson írót kíséri végig Tibetben. A Filmet Marie Amiguet és Vincent Munier készítette, a We Are Not Alone klipje után mi biztos meg fogjuk nézni az ünnepek alatt.

FOLYTASD EZZEL
Ennek az apró afrikai országnak saját síközpontja van
Ha olaszországi nászútra mennénk, csak így csinálnánk
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom