Close
Tibet, Nick Cave és a hópárducok találkozásánál kevés szebb dolgot láttunk

Tibet, Nick Cave és a hópárducok találkozásánál kevés szebb dolgot láttunk

Utaztató, varázslatos, tökéletes percek következnek.

Nick Cave és Warren Ellis egy új dallal, a We Are Not Alone című számmal debütált, mely egy elképeztő utazás Tibet fenséges természeti szépségeibe Nick Cave éteri énekén át.

A dal a Les Panthère Des Neiges (azaz A hópárducok) című filmhez készült, ami most, december 22-én jött ki online és Vincent Munier természetfotóst, valamint Sylvain Tesson írót kíséri végig Tibetben. A Filmet Marie Amiguet és Vincent Munier készítette, a We Are Not Alone klipje után mi biztos meg fogjuk nézni az ünnepek alatt.

szám | hópárduc | nick cave | we are not alone | utazás

FOLYTASD EZZEL

Ezt a két koncertet vétek lenne kihagyni az ősszel

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram