Close
Tibet, Nick Cave és a hópárducok találkozásánál kevés szebb dolgot láttunk

Tibet, Nick Cave és a hópárducok találkozásánál kevés szebb dolgot láttunk

Utaztató, varázslatos, tökéletes percek következnek.

Nick Cave és Warren Ellis egy új dallal, a We Are Not Alone című számmal debütált, mely egy elképeztő utazás Tibet fenséges természeti szépségeibe Nick Cave éteri énekén át.

A dal a Les Panthère Des Neiges (azaz A hópárducok) című filmhez készült, ami most, december 22-én jött ki online és Vincent Munier természetfotóst, valamint Sylvain Tesson írót kíséri végig Tibetben. A Filmet Marie Amiguet és Vincent Munier készítette, a We Are Not Alone klipje után mi biztos meg fogjuk nézni az ünnepek alatt.

we are not alone | tibet | hópárduc | nick cave | utazás

FOLYTASD EZZEL

Egy egyetemista készítette el a világ legkreatívabb útifilmjét

Ide nem nyaralni, hanem inspirációért jön az ember

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram