Close
David Attenborough kaphatja a Nobel-békedíjat, a WHO is az esélyesek között

David Attenborough kaphatja a Nobel-békedíjat, a WHO is az esélyesek között

Sir David Attenborough természettudós, dokumentumfilmes az idei Nobel-békedíj egyik jelöltje.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és a fehérorosz disszidens, Szviatlana Cihanouskaja is a jelöltek között van, akiket a norvég döntéshozók jelöltek a díjra.

Az utolsó pillanatban közölt bejelentések szerint szintén esélyes lehet Ferenc pápa és a mianmari nemzeti egységkormány. David Attenborough természetfilmes, Greta Thunberg környezetvédelmi aktivista és Simon Kofe tuvalui külügyminiszter is.

Mint ismert, a több ezer ember javasolhat jelöltet a Nobel-békedíjra, a parlamenti képviselőktől a korábbi nyertesekig világszerte.

(Forrás: Euronews, fotó: Getty Images)

nobel-díj | WHO | díj | attenborough | nobel-békedíj

FOLYTASD EZZEL

Egy neves egyiptológus azt állítja: megtalálta Nefertiti múmiáját

Hét program, amit látnod kell a Liszt Ünnepen

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom