Close
Csinos frissítést kapott a világ egyik legelegánsabb karórája

Csinos frissítést kapott a világ egyik legelegánsabb karórája

Tetszik?

A Tangente a német Nomos ikonikus terméke, amely letisztultságával, elegáns dizájnjával sokak kedvence. A glasshüttei óragyártónál úgy érezték, eljött az ideje egy kis frissítésnek, ezért dátumkijelzővel látták el. Kis piros jelek vándorolnak a számlap kerületén, ezek mutatják az aktuális dátumot. Akinek ez az extra már barokkosan túlzó, természetesen választhatja a klasszikus Tangentét is.

A Tangenték ára eléggé felszaladt az elmúlt egy-két évben, ezt a darabot 3200 euróért árulják, de tizenkét hónapos részletfizetésre is van lehetőség. A glasshüttei manufaktúrával interjút is készítettünk, ez a Roadster magazin második lapszámában olvasható.

nomos | glasshütte | dátummutató | karóra | tangente

FOLYTASD EZZEL

Ryan Gosling egy raklapnyi Gucci-táskával szökik a világ végére

Ilyen lesz a férfi divat jövőre

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram