Close
Csinos frissítést kapott a világ egyik legelegánsabb karórája

Csinos frissítést kapott a világ egyik legelegánsabb karórája

Tetszik?

A Tangente a német Nomos ikonikus terméke, amely letisztultságával, elegáns dizájnjával sokak kedvence. A glasshüttei óragyártónál úgy érezték, eljött az ideje egy kis frissítésnek, ezért dátumkijelzővel látták el. Kis piros jelek vándorolnak a számlap kerületén, ezek mutatják az aktuális dátumot. Akinek ez az extra már barokkosan túlzó, természetesen választhatja a klasszikus Tangentét is.

A Tangenték ára eléggé felszaladt az elmúlt egy-két évben, ezt a darabot 3200 euróért árulják, de tizenkét hónapos részletfizetésre is van lehetőség. A glasshüttei manufaktúrával interjút is készítettünk, ez a Roadster magazin második lapszámában olvasható.

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom