Close
November 16-án megkaphatjuk a választ arra a kérdésre, hogy mi van a borunkban

November 16-án megkaphatjuk a választ arra a kérdésre, hogy mi van a borunkban

A hagyományokat kicsit felforgatva és a határokat átlépve nagyot mertek álmodni a Mitiszol? Fesztivál szervezői, merthogy az idei esemény minden szempontból rendhagyó lesz: új helyszínről és új arcokkal is jelentkezik. 

A Mitiszol? Fesztivál Magyarország és a régió egyedülálló, organikus, biodinamikus és natúr borkóstolója, melyet idén novemberben már kilencedik alkalommal rendeznek meg. November 16-án, szombaton egy egész napra elfoglalják a Bálnát, és olyan barátokkal állnak össze, akikkel még erősebben és hangosabban kiáltják a mottót: az vagy, amit megiszol!

Természetesen a megszokott izgalmas borászaik most is jelen lesznek, hozzájuk csatlakozik még számos olyan színes és figyelemre méltó birtok, amelyekkel még a fesztivál keretein belül, korábban nem volt alkalmuk találkozni.

Te tudod, hogy mitiszol?

Európa számos országából érkeznek borászok, akiknek személyesen teheted fel kérdésedet azzal kapcsolatban, hogy mi van a borodban. A több mint százötven bor mellett lehetőség lesz hasonló szellemiségben készült italok kóstolására is, úgymint pálinka, sör vagy gin. A belépő tartalmazza a fent említett italok mellett a korlátlan borkóstolást is.

A fesztiválon izgalmas workshopkat is tartanak, melyek hossza maximum negyvenöt perc. Jegyek korlátozott számban vásárolhatóak, az előadásokat kis létszámban tartják. A workshopra váltott jegy tartalmazza a kóstoló előadását és az ott kóstolható négy-hat tételt is, illetve kizárólag Mitiszol? Fesztivál belépőjeggyel együtt érvényes.

A program:
  • 14:00 Emilio Fidora: Fidora organic and biodynamic wines (angolul)
  • 15:30 Maurer Oszkár: Borkészítés kén hozzáadása nélkül
  • 17:00 Bencze István: Analóg zene és a natúr bor

Idén is tiszteletüket teszik a fesztiválon Budapest neves séfjei, hogy bebizonyítsák, mennyit is számít a helyi, szezonális és organikus alapanyag-használat.

A jegyekről bővebb információ itt érhető el.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom