Close
Majdnem egy év után ismét mehetnek moziba a New York-iak

Majdnem egy év után ismét mehetnek moziba a New York-iak

Hamarosan visszatér az élet a New York-i mozikba.

Andrew Cuomo, New York állam kormányzója bejelentette, hogy huszonöt százalékos kapacitással, vetítésenként ötvenfős limittel, szigorú egészségügyi előírásokkal és megfelelő távolságtartással megnyitják a mozikat a metropoliszban.

A március 5-ére megjelölt újranyitás egy közel egy évig tartó mozi nélküli időszaknak vet véget.

A város nagy filmszínházai, például az AMC Theatres és a Regal Cinemas a Covid–19 okozta válság kezdetén, 2020. március 17-én zártak be hivatalosan – akkor az AMC szóvívője azt remélte, hogy a bezárás maximum három hónapig fog tartani.

New York a filmipar egyik legfontosabb piacának számít az Államokban. Az újranyitás bizalmat adhat a filmforgalmazóknak a premierek dátumának kitűzését és megtartását illetően, tehát ez egy igen jelentős lépés a szektor fellendítéséért. Egyes jóslatok szerint hamarosan huszonötről ötven százalékra növelhetik majd a kihasználtságot annak érdekében, hogy a mozik nyereségesen működhessenek.

New Yorkban február 14-én megnyithattak a város éttermének belső terei is, igaz, csak huszonöt százalékos kihasználtsággal. A beltéri étkezés visszatérésével együtt terjesztették ki az első körös oltást a vendéglátósokra és a taxisokra is.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Getty Images, Pixabay)

FOLYTASD EZZEL
Segélykiáltás Velencéből: belépőjegyet kérnek az ikonikus bazilika látogatásáért
Angliában sokezer koncert lesz a következő másfél hónapban
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom