Close
A Zala-völgye legfinomabb borait is megkóstolhatjuk a Nyitott Porták Éjszakáin

A Zala-völgye legfinomabb borait is megkóstolhatjuk a Nyitott Porták Éjszakáin

Hat napon át tizenhat portán csaknem harminc programmal várják a Zala-völgyében a helyi termelők és az agroturisztikai szolgáltatók a látogatókat július 30. és augusztus 1. között.

A következő hétvégén – augusztus 6-tól 8-ig – a Zalai-dombság több mint tíz településén nyitják meg a gazdaságok kapuit a látogatók előtt.

A zalai dombok. Fotó: Seres Péter, Turista Magazin

A Nyitott Porták Éjszakái elnevezésű programsorozatot 2019-ben rendezték meg először. A helyi termelők felismerték:

a program lehetőséget ad arra, hogy bemutassák a hagyományos gazdálkodás tradícióit, a termékek előállításának folyamatát,

a látogatók pedig közvetlen tapasztalatokat szerezhetnek arról, hogy mitől különleges a helyi termék.

A Nyitott Porták Éjszakáin a vendégek természetközeli, egészséges környezetben, bensőséges hangulatban tölthetnek el két hétvégét. A látogatókat gasztronómiai kínálattal, ismeretterjesztő, valamint rekreációs programokkal várják és akár szállást is biztosítanak számukra.

A vendégek a pincetúrákon, szőlőhegyeken, pincészetekben is megkóstolhatják a Zala-völgye legfinomabb borait.

A kisgörbői hegyi portán hideg pálinkakoktéllal, Döbröcén szezonális gyógynövényből készült szörppel kínálják a vendégeket, akik a gazdaságok munkájába is bekapcsolódhatnak.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI)

zalaegerszeg | zalai domb | Nyitott Porták Éjszakái | Zala-völgye

FOLYTASD EZZEL

Borokkal, ételekkel és zenével vár szombaton az a hely, ahol nagyon jó lenni

Egy nógrádi kis faluba érkezik az év legkedvesebb egynapos művészeti fesztiválja

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom