Close
A Louis Vuitton dizájner lakberendezési tárgyai az élet művészetét ünneplik

A Louis Vuitton dizájner lakberendezési tárgyai az élet művészetét ünneplik

Tíz éves a luxusmárka “Objets Nomades” koncepciója, amely az utazások által inspirált bútorokat, az élet művészetét és a divatház modern működését ötvöző tárgyak gyűjteménye.

Először 2012-ben mutatta be a Louis Vuitton az Objets Nomades formatervezett gyűjteményét, amely a márka páratlan művészisége és úttörő ötletei előtt tiszteleg. Az Objets Nomades az elmúlt egy évtizedben

innovatív darabok sorát vonultatta fel, köszönhetően a világszerte ismert művészeknek és dizájnereknek,

akik az együttműködés során fantasztikus kreációkat álmodtak meg.

Az Object Nomads kollekcióban több tucat ultralimitált darabszámban gyártott tárgy kapott helyet,

ilyen volt például 2017-ben a Fernando & Humberto Campana által készített Bomboca vagy éppen a 2021-ben a Raw Edges Coscic Tabel-je.

A mostani gyűjteményből kiemelkedik Atelier Biagetti Anemona asztala, amelyhez a két tervező – Alberto Biagetti és Laura Baldassari – szülővárosából, Ravennából merített ihletet, hogy kifejezzék az Adriai-tengerhez fűződő erős kötődésüket.

Említésre méltó a Tokujin Yoshioka virágos kollekciója is, amelyet muranói üvegfúvó mesterek segítségével alkotott meg, hogy

egy univerzális és időtlen tárgyat hozzon létre.

Nem lehet szó nélkül elmenni a Campana fivérek által tervezett Bomboca kanapé mellett sem, amely a Louis Vuitton által megteremtett univerzum felfedezésében tett utazást testesíti meg. A brazíliai esküvőkön és gyerekpartikon felszolgált édességekről elnevezett moduláris kanapéhoz tartozó párnák akár puffként is használhatók.

(Forrás: Haute Living, fotók: Louis Vuitton)

louis vuitton | lakberendezés | dizájner

FOLYTASD EZZEL

Bárki megszállhat abban a dubaji penthouse-ban, amiért még Beyoncé is rajong

Azonnal könnyű tavaszi napsütés jár át ettől a gyönyörű dizájnerháztól

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram