Close
Mutatjuk az ágyat, ami beépített projektorral és hangrendszerrel késztet lustálkodásra

Mutatjuk az ágyat, ami beépített projektorral és hangrendszerrel késztet lustálkodásra

A Hi-Interiors bemutatta okos ágyának továbbfejlesztett változatát, ami tökéletes kifogás lehet az egész napos ágyban fetrengésre.

Amikor már éppen azt gondoltuk, hogy semmi szükségünk több okos eszközre otthon, akkor jött szembe velünk a Hi-Interiors kiokosított ágya. A HiBed már első ránézésre képes elvarázsolni az embert; ez nem a véletlen műve, a dizájnért egy elismert olasz építész, Fabio Vinella felelt.

Az első modellhez képest ez az ágy jóval kecsesebb vonalvezetéssel bír. A stílusára akár azt is mondhatnánk, hogy minimalista, a tudása azonban a maximumot hozza. Semmi nem hiányzik belőle, amit egy ágytól elvárhatunk, sőt!

Beépített 4K projektorral rendelkezik, valamint egy visszahúzható, hatalmas képernyővel, ami alulról tűnik elő igény esetén. A teljes mozihatás érdekében rejtett hangszórókat építettek be a keretbe, amiket a projektorral összehangolva vagy külön zenehallgatásra is lehet használni.

A HiBed egyedi fényrendszerrel is fel van szerelve, ami remekül használható olvasáshoz, illetve segít éjszaka tájékozódni a sötétben.

Az okos ágy ráadásul nemcsak a szórakoztatásunkról, hanem az egészségünkről is gondoskodik.

Egy beépített applikáció segítségével monitorozza az alvásunkat, statisztikákat készít, figyeli a hőmérsékletet, a levegő minőségét és még a testsúlyunkat is. Reggelente intelligens hangjelzéssel ébreszt, méghozzá az aktuális hírek és a várható időjárás ismertetésével.

A HiBed máris előrendelhető ezen a weboldalon keresztül, ám a pontos árát még nem lehet tudni. Viszonyításképpen az ágy előző verziója 40 ezer dollárba, vagyis 11,5 millió forintba került

Van egy jó hírünk.

Megjelent a Roadster magazin első nyomtatott kiadása, amelyben olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szép lett, reméljük, neked is tetszeni fog.

Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazin első számát.

Ez is érdekelhet:

(Képek: Hi-Interiors)

Close