Close
Okosweboldal a javából!

Okosweboldal a javából!

A mai világban a digitalizáció nem ismer határokat, így egyáltalán nem mindegy, milyen online eszközökkel rendelkezik vállalkozásunk. Régen elég volt, ha volt egy egyszerű weboldalunk, amin megtalálhatóak a legfontosabb kapcsolattartási adatok, de ma már ez kevés.

Az okosweboldal tulajdonképpen önműködő, s a következő pár sorban azt is megtudhatod, milyen előnyökkel járhat.

Mi is az okosweboldal?

Egy jól működő online értékesítési rendszerbe bizony az okosweboldal is beletartozik. Ezek az online felületek felkutatják a vevőket, kommunikálnak és kapcsolatot építenek ki velük, nem mellesleg; alkalmazkodnak a kor technikai újításaihoz. Mi tartozik ide? Például a mobil- és felhasználóbarát felület.

Ezek az online rendszerek hatékonyan leszerelik a versenytársakat, meggyőzik a vevőket, akik később sem hagynak majd el minket egy olcsóbb ajánlatért.

Egy kutatásokra épített okosweboldal és egy jó marketingstratégia tehát megnövelheti az új és a visszatérő vevők számát egyaránt.

Okosweboldalhoz okosfunkciók

Az üzlet működését természetesen ezek az okosweboldalak okosfunkciókkal is támogatják. Ezek segítenek hatékonyabbá tenni az oldalt, hogy működése támogassa a vállalatot.

Ezen funkciók közé tartozik például az okos kapcsolati űrlap, amelynek köszönhetően szinte azonnal kapcsolatba léphetnek velünk a felhasználók. A kapcsolattartás szempontjából hasonlóan fontos lehet még az online chat vagy az okos hívógomb is.

Ezenkívül a blog funkció segít releváns tartalmakat létrehozni, amelyek közelebb visznek a felhasználókhoz, de a galéria, a design és a megosztás funkciói is hasznosak lehetnek.

Ráadásul nem szabad megfeledkezni a keresőoptimalizált felépítésről sem, ami kéz a kézben jár a tartalomgyártással is.

Amennyiben szeretnél többet megtudni arról, hogyan lehet neked is weboldalad, akkor az Adnet Media honlapkészítési alapokkal gazdagíthatja tudásod, és szakemberei létrehozzák számodra az ideális weboldalt!

Weboldal, kicsit másképp

Attól, hogy megvásárolunk egy domaint, még nem lesz weboldalunk, legalábbis nem olyan, ami valóban a hasznunkra lenne. Egy olyan világban, ahol a közösségi média kampányok és a tartalomgyártás uralja a piacot, szükség van speciális weboldalra.

Az Adnet Media tulajdonképpen ebben is segít neked. Feltérképezi a piacot, az ügyfelek igényeit és véleményét, így komplex kutatásokra alapozza weboldalad megtervezését.

Egy okos weboldallal tehát jelentősen növelhető a látogatók száma, az értékesítési arány és persze a profit is. Gondolj csak bele, milyen praktikus is egy olyan weboldal, ami a tudtod nélkül is dolgozik éjjel és nappal. Na mit szólsz, szeretnél egy magától működő weboldalt? Ez ma már egyáltalán nem lehetetlen!

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom