Close
Okosweboldal a javából!

Okosweboldal a javából!

A mai világban a digitalizáció nem ismer határokat, így egyáltalán nem mindegy, milyen online eszközökkel rendelkezik vállalkozásunk. Régen elég volt, ha volt egy egyszerű weboldalunk, amin megtalálhatóak a legfontosabb kapcsolattartási adatok, de ma már ez kevés.

Az okosweboldal tulajdonképpen önműködő, s a következő pár sorban azt is megtudhatod, milyen előnyökkel járhat.

Mi is az okosweboldal?

Egy jól működő online értékesítési rendszerbe bizony az okosweboldal is beletartozik. Ezek az online felületek felkutatják a vevőket, kommunikálnak és kapcsolatot építenek ki velük, nem mellesleg; alkalmazkodnak a kor technikai újításaihoz. Mi tartozik ide? Például a mobil- és felhasználóbarát felület.

Ezek az online rendszerek hatékonyan leszerelik a versenytársakat, meggyőzik a vevőket, akik később sem hagynak majd el minket egy olcsóbb ajánlatért.

Egy kutatásokra épített okosweboldal és egy jó marketingstratégia tehát megnövelheti az új és a visszatérő vevők számát egyaránt.

Okosweboldalhoz okosfunkciók

Az üzlet működését természetesen ezek az okosweboldalak okosfunkciókkal is támogatják. Ezek segítenek hatékonyabbá tenni az oldalt, hogy működése támogassa a vállalatot.

Ezen funkciók közé tartozik például az okos kapcsolati űrlap, amelynek köszönhetően szinte azonnal kapcsolatba léphetnek velünk a felhasználók. A kapcsolattartás szempontjából hasonlóan fontos lehet még az online chat vagy az okos hívógomb is.

Ezenkívül a blog funkció segít releváns tartalmakat létrehozni, amelyek közelebb visznek a felhasználókhoz, de a galéria, a design és a megosztás funkciói is hasznosak lehetnek.

Ráadásul nem szabad megfeledkezni a keresőoptimalizált felépítésről sem, ami kéz a kézben jár a tartalomgyártással is.

Amennyiben szeretnél többet megtudni arról, hogyan lehet neked is weboldalad, akkor az Adnet Media honlapkészítési alapokkal gazdagíthatja tudásod, és szakemberei létrehozzák számodra az ideális weboldalt!

Weboldal, kicsit másképp

Attól, hogy megvásárolunk egy domaint, még nem lesz weboldalunk, legalábbis nem olyan, ami valóban a hasznunkra lenne. Egy olyan világban, ahol a közösségi média kampányok és a tartalomgyártás uralja a piacot, szükség van speciális weboldalra.

Az Adnet Media tulajdonképpen ebben is segít neked. Feltérképezi a piacot, az ügyfelek igényeit és véleményét, így komplex kutatásokra alapozza weboldalad megtervezését.

Egy okos weboldallal tehát jelentősen növelhető a látogatók száma, az értékesítési arány és persze a profit is. Gondolj csak bele, milyen praktikus is egy olyan weboldal, ami a tudtod nélkül is dolgozik éjjel és nappal. Na mit szólsz, szeretnél egy magától működő weboldalt? Ez ma már egyáltalán nem lehetetlen!

(Szponzorált tartalom)

FOLYTASD EZZEL
Sporttal a tavaszi fáradtság ellen
Ékszer kisokos: valódi vagy hamis?
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom