Close
Több mint száz tulajdonos osztozik majd ezen a gyönyörűen felújított olasz palotán

Több mint száz tulajdonos osztozik majd ezen a gyönyörűen felújított olasz palotán

Az itáliai Casoli kétszázhúsz éves palotája teljes átalakításon esik át, és ha majd átadják a kulcsokat, százhuszonhat szerencsés tulajdonos közös nyaralója lesz.

A dombtetőn fekvő Casoli egy klasszikus középkori városka Abruzzo régió szívében. A világ egyik legjobb elvonulós helye, amelyet a nemzeti rezervátumok és parkok sokasága miatt “Olaszország zöld tüdejeként” emlegetnek.

A 9. századi vár alatt rejtőzik a régi palota, melyet 1799-ben húztak fel. Egykoron a nemesi Ricci család tulajdonában volt, de a Palazzo Ricci annak ellenére régóta elhagyatottan és elhanyagoltan tengődik, hogy irodaként és iskolaként szolgált. Amikor viszont a Viaggio Resorts alapítója, Mike Brosnan négy évvel ezelőtt véletlenül a faluban kötött ki, nyomban meglátta a benne rejlő lehetőségeket, és belefogott egy igen nagy volumenű projektbe.

Ennek eredményeként a palota hamarosan tizennégy teljesen felújított luxusrezidenciának ad otthont, melyeket összesen kilenc család tulajdonol majd. A cég ötcsillagos kényelmet és rendkívül személyre szabott szolgáltatásokat ígér.

A palota az Elite Alliance nevű luxusnyaralócsere-klubhoz is csatlakozik, aminek köszönhetően a tulajdonosok ideiglenesen elcserélhetik királyi életmódjukat a világ százhúsz csúcskategóriás üdülőhelyének valamelyikére.

“A részleges tulajdonlás egyedülálló módja annak, hogy megosztozzunk egy luxusingatlanon anélkül, hogy teljes egészében viselnénk a költségeket és a felelősséget” – mondja Mike Brosnan. A jövőben a tulajdonosok továbbértékesíthetik, bérbe adhatják, vagy egyszerűen csak odaadhatják gyerekeiknek a részüket, illetve a tulajdonjoggal, azt is megválaszthatják, mikor szeretnének évente jönni – a palotában eltöltött idő minium öt és fél hét, maximum akár fél év is lehet. A luxusnyaralót a tervek szerint 2023-ban nyitják meg.

(Forrás: EuroNews, fotó: Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Szibériában található a világ egyik legcsodásabb és legmisztikusabb tava
Ilyennek sem láttuk még soha Szocsit
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom