Close
Szokatlan megoldást találtak egy farmon a koronavírus okozta magányra

Szokatlan megoldást találtak egy farmon a koronavírus okozta magányra

Négy lábon jön a segítség.

Egy német farm rendhagyó alternatívát kínál azoknak, akiket a koronavírus miatt bevezetett korlátozások megfosztottak emberi kapcsolataiktól:

megölelhetnek egy juhot!

“Csodálatos juhaink vannak. Nagyon örülnek, amikor látogatókat fogadhatnak” – mondja Lexa Voss, aki a nyugat-németországi Hattingen közelében lévő tanyán vezet egy edukációs programot, melyben arra ösztönözi az embereket, hogy bátran közeledjenek az állatokhoz.

“Megengedem a vendégeknek, hogy felügyelet nélkül találkozzanak a juhokkal, ezzel együtt eltöltsenek némi időt a természetben, elfeledkezve a maszkviselésről és a távolságtartástól. Itt minden egészen más, az emberek nagyszerűen érzik magukat” – folytatja Lexa Voss.

A látogatóknak előre kell foglalniuk időpontot, hogy aztán közelebb kerüljenek a rendkívül barátságos állatokhoz. A foglalkozások ingyenesek, az ölelésért cserébe némi adományt kérnek a gazdaság fenntartásához.

Sok országhoz hasonlóan egy ideje Skócia is zárva tart, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne élvezni a skót felföld adottságait – hála például a virtuálisan elérhető opcióknak.

(Forrás: Reuters, fotók: Getty Images)

farm | koronavírus | németorszég | juh | magány

FOLYTASD EZZEL

Egy neves egyiptológus azt állítja: megtalálta Nefertiti múmiáját

Hét program, amit látnod kell a Liszt Ünnepen

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom