Close
Online követhető Közép-Európa egyik legnagyobb divateseménye

Online követhető Közép-Európa egyik legnagyobb divateseménye

Jön a Budapest Central European Fashion Week.

A Budapest Central European Fashion Week (BCEFW) idén tavasszal is izgalmas divatbemutatókkal várja az érdeklődőket. A Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) négynapos online rendezvényének keretében huszonhat magyar és tizenegy régiós tervező mutathatja be legújabb alkotásait a hazai és nemzetközi nagyközönség számára. A trenddiktáló márkák előre rögzített runway videóit március 25. és 28. között a BCEFW hivatalos Facebook-oldalán közvetíti az ügynökség.

A Budapest Central European Fashion Week hosszú évek óta a nagyközönség, a buyerek, a tervezők és a média találkozásának első számú állomását jelenti a térségben, melynek köszönhetően Budapest egyre közelebb kerül ahhoz, hogy a régió meghatározó divatfővárosai közé tartozzon. A márciusi lesz az MDDÜ második digitális divathete, hiszen az októberi BCEFW szintén ebben a formában valósult meg, és hatalmas sikernek örvendett. Digitális jellegén túl további különlegességeket is tartogat a rendezvény, hiszen két szezon darabjai is helyet kapnak az online kifutón. Tavaly októberben a vírushelyzet miatt számos márka nem tudott bemutatkozni a 2021-es tavaszi-nyári kollekciójával, ezért az ügynökség lehetőséget biztosít számukra ezek pótlására. A Digital Fashion Week AW21/22 a következő őszi-téli kollekciókat mutatja be 2021. március 25–26. között, míg az SS21 Weekend során – március 27-én és 28-án – a tavaszi és nyári összeállítások kapják a főszerepet.

A divathét alatt a régiós és nemzetközi divatvilág figyelme is Budapestre irányul, az online megvalósításnak köszönhetően pedig bárki részese lehet a digitális élménynek, és megismerheti azokat a tehetséges magyar tervezőket, akik a Milan Fashion Week kifutóin is bemutatták legújabb kollekcióikat. Bár a forgatást szigorú egészségvédelmi szabályok között valósították meg a szervezők, az esemény korábbi exkluzív hangulata továbbra is visszaköszön majd.


Az érdeklődők huszonhat magyar divattervező – Abodi, Alma Artista, Borbala, Cako, Celeni, Cukovy, Düsk, Elysian, Kata Szegedi, Katti Zoób, Mero, Nini, Nora Sarman, Nubu, OST konzept, Philomén, Romani Design, Sentiments, The Four, Tomcsanyi, Vengru, Viktoriavarga Budapest, Virag Kerenyi, ZIA Budapest és Zsigmond Dora menswear munkásságába nyerhetnek betekintést, valamint a hazai tehetségek mellett tizenegy régiós divattervező is bemutatkozhat, így az esemény tökéletesen visszatükrözi Közép-Európa kulturális gazdagságát.

A runway videók az esemény hivatalos Facebook-oldalán követhetőek az említett időpontokban, valamint később visszanézhetőek lesznek a BCEFW Youtube-csatornáján.

A BCEFW-n megjelenő hazai márkák egy részének már elérhetőek a termékei a 2020 decemberében indult Budapest Select Concept Store webshopban.

(Fotók: MDDÜ/ The Sparkle Content)

FOLYTASD EZZEL
Elképesztő sikert arattak a hazai tervezők a Budapest Central European Fashion Weeken
A Budapest Fashion Week második napja is pazar bemutatókat hozott
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom