Close
Ha nem látnánk, nem is hinnénk el ezt a „csöves” orosz nyaralót

Ha nem látnánk, nem is hinnénk el ezt a „csöves” orosz nyaralót

Finoman szólva nem átlagos konstrukció.

A nagynevű moszkvai építész, Szergej Kuznecov tervezte ezt a cső alakú nyaralót, amely egy domboldalon egyensúlyoz a Nikola-Lenivec művészeti parkban Oroszországban. A nyaralót az évente megrendezett Arcstojanie fesztiválra készítették – ami körülbelül az orosz Burning Man –, de a fesztivál után is ott marad a helyszínen nyaralóként Kaluga város közelében.

Az építmény tizenkét méter hosszú, egyenletes rozsdamentes acél, és tömegre körülbelül két felnőtt elefántnyit nyom.

Az építész szerette volna, ha az épületben van valami varázslatos – szerintünk az épület küllemével és azzal, hogy gyakorlatilag a semmiben lóg, ez teljesen sikerült is.

A nyaralóban van áram és víz is, tehát a háló és az étkező mellett komplett konyha és fürdőszoba is a nyaralók rendelkezésére áll a hengeres beltérben.

Fantasztikus épület, nagyon megnéznénk élőben!

(Fotók: Ilja Ivanov)

FOLYTASD EZZEL
Te mit szólnál, ha ablakok helyett óriásképernyők lennének a repülőkön? Mert lehet, hogy ez a jövő
Egy gombnyomással letöltheted és megépítheted ezt a vagány fabiciklit
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom