Close
Ha nem látnánk, nem is hinnénk el ezt a „csöves” orosz nyaralót

Ha nem látnánk, nem is hinnénk el ezt a „csöves” orosz nyaralót

Finoman szólva nem átlagos konstrukció.

A nagynevű moszkvai építész, Szergej Kuznecov tervezte ezt a cső alakú nyaralót, amely egy domboldalon egyensúlyoz a Nikola-Lenivec művészeti parkban Oroszországban. A nyaralót az évente megrendezett Arcstojanie fesztiválra készítették – ami körülbelül az orosz Burning Man –, de a fesztivál után is ott marad a helyszínen nyaralóként Kaluga város közelében.

Az építmény tizenkét méter hosszú, egyenletes rozsdamentes acél, és tömegre körülbelül két felnőtt elefántnyit nyom.

Az építész szerette volna, ha az épületben van valami varázslatos – szerintünk az épület küllemével és azzal, hogy gyakorlatilag a semmiben lóg, ez teljesen sikerült is.

A nyaralóban van áram és víz is, tehát a háló és az étkező mellett komplett konyha és fürdőszoba is a nyaralók rendelkezésére áll a hengeres beltérben.

Fantasztikus épület, nagyon megnéznénk élőben!

(Fotók: Ilja Ivanov)

fesztivál | ház | nyaraló | oroszország | dizájn

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram