Close
Vélhetően ettől a naptól kezdve már síelhetünk Ausztriában!

Vélhetően ettől a naptól kezdve már síelhetünk Ausztriában!

Ha minden jól megy, nem sokat kell várni, és megcélozhatjuk a legjobb szomszédos síterepeket. Jó néhány helyen már megkezdték a hóágyúzást, mások pedig természetes segítséget is kaptak odaföntről.

Néhány nappal ezelőtt derült ki, hogy a nagy ausztriai lezárások ellenére üzemelhetnek az ausztriai sípályák – a szállásadóknak viszont még türelemre van szükségük, mert szállásokat egyelőre nem lehet turisztikai céllal igénybe venni – olvasható a síelők.hu-n.

A síterepek nagy része éppen ezért még vár a nyitással, de számos ismert terep esetében már lehet tudni a dátumot,

ami pedig december 13-a.

Vélhetően ezen a napon már foglalhatnak szállást a 2G-szabálynak megfelelő vendégek, tehát a teljesen beoltottak, illetve a betegségből 180 napon belül felgyógyultak.

A különböző síterepek nyitási dátumait ide kattintva lehet böngészni.

Ausztria legnagyobb síszövetsége gőzerővel készül a 2021/2022-es téli szezonra, mi is nagyon várjuk már, hogy újra felcsatolhassuk a lécet és aztán élvezzük a haraphatóan friss levegőt, a csodás panorámát, no és persze lazításként a hütték fogásait vagy a termálfürdőket.

(Forrás: sielok.hu, fotók: Pixabay, Getty Images)

 

oltás | lezárás | védettség | nyitás | hóágyú

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram