Close
Vélhetően ettől a naptól kezdve már síelhetünk Ausztriában!

Vélhetően ettől a naptól kezdve már síelhetünk Ausztriában!

Ha minden jól megy, nem sokat kell várni, és megcélozhatjuk a legjobb szomszédos síterepeket. Jó néhány helyen már megkezdték a hóágyúzást, mások pedig természetes segítséget is kaptak odaföntről.

Néhány nappal ezelőtt derült ki, hogy a nagy ausztriai lezárások ellenére üzemelhetnek az ausztriai sípályák – a szállásadóknak viszont még türelemre van szükségük, mert szállásokat egyelőre nem lehet turisztikai céllal igénybe venni – olvasható a síelők.hu-n.

A síterepek nagy része éppen ezért még vár a nyitással, de számos ismert terep esetében már lehet tudni a dátumot,

ami pedig december 13-a.

Vélhetően ezen a napon már foglalhatnak szállást a 2G-szabálynak megfelelő vendégek, tehát a teljesen beoltottak, illetve a betegségből 180 napon belül felgyógyultak.

A különböző síterepek nyitási dátumait ide kattintva lehet böngészni.

Ausztria legnagyobb síszövetsége gőzerővel készül a 2021/2022-es téli szezonra, mi is nagyon várjuk már, hogy újra felcsatolhassuk a lécet és aztán élvezzük a haraphatóan friss levegőt, a csodás panorámát, no és persze lazításként a hütték fogásait vagy a termálfürdőket.

(Forrás: sielok.hu, fotók: Pixabay, Getty Images)

 

tél | védettség | oltás | ausztria | síelés

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram