Close
Vélhetően ettől a naptól kezdve már síelhetünk Ausztriában!

Vélhetően ettől a naptól kezdve már síelhetünk Ausztriában!

Ha minden jól megy, nem sokat kell várni, és megcélozhatjuk a legjobb szomszédos síterepeket. Jó néhány helyen már megkezdték a hóágyúzást, mások pedig természetes segítséget is kaptak odaföntről.

Néhány nappal ezelőtt derült ki, hogy a nagy ausztriai lezárások ellenére üzemelhetnek az ausztriai sípályák – a szállásadóknak viszont még türelemre van szükségük, mert szállásokat egyelőre nem lehet turisztikai céllal igénybe venni – olvasható a síelők.hu-n.

A síterepek nagy része éppen ezért még vár a nyitással, de számos ismert terep esetében már lehet tudni a dátumot,

ami pedig december 13-a.

Vélhetően ezen a napon már foglalhatnak szállást a 2G-szabálynak megfelelő vendégek, tehát a teljesen beoltottak, illetve a betegségből 180 napon belül felgyógyultak.

A különböző síterepek nyitási dátumait ide kattintva lehet böngészni.

Ausztria legnagyobb síszövetsége gőzerővel készül a 2021/2022-es téli szezonra, mi is nagyon várjuk már, hogy újra felcsatolhassuk a lécet és aztán élvezzük a haraphatóan friss levegőt, a csodás panorámát, no és persze lazításként a hütték fogásait vagy a termálfürdőket.

(Forrás: sielok.hu, fotók: Pixabay, Getty Images)

 

FOLYTASD EZZEL
Borzalmas a járványhelyzet Kárpátalján, a legszigorúbb besorolás jön a régióban
Magyarországon mostantól már nem elég két oltás a védettségi kártyához
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
Káprázatosan szép magyar projekt mutatja meg, milyenek a jövő élhető otthonai!
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom