Close
Öt újabb budapesti Wizz Air-járat tér vissza az őszre

Öt újabb budapesti Wizz Air-járat tér vissza az őszre

Leginkább kelet felé nézelődhetünk.

A magyar hátterű légitársaság Kijevbe, Bakuba, Edinburgh-ba, Kazanyba (Kazán) és Varsóba is repül majd Ferihegyről szeptembertől és októbertől – olvasható az Airportal-on.

Kijev, Baku és Edinburgh felé hetente két alkalommal indulnak gépek, míg Kazanyba a kezdeti időszakban heti egy, októbertől pedig két járattal lehet számolni. Varsóba októbertől hetente háromszor közlekednek Budapestről a Wizz Air-gépek.

A részletekről ide kattintva lehet tájékozódni.

Korábban megírtuk, hogy Magyarország második legnagyobb repülőteréről Szantorini, Palma de Mallorca és Lárnaka irányába hetente egy alkalommal szállnak fel a gépek, a ciprusi városba július végétől már heti kétszer. Európa leggyorsabban növekvő légitársasága felhívja utasai figyelmét, hogy a hazánkban a veszélyhelyzet miatt még érvényesnek számító, de lejárt okmányaik külföldi utazásra nem alkalmasak. A légitársaság azt javasolja, hogy az utazni vágyók mindenképpen ellenőrizzék, és szükség esetén újítsák meg úti okmányukat a repülőutak előtt.

(Forrás: Airportal, fotók: Wizz Air, Getty Images, Pixabay)

járatok | visszatérő | budapest | kínálat | utazás

FOLYTASD EZZEL

Idén nem nyit ki az ország egyik legjobb síterepe

Elképesztő, mennyire befolyásolja még mindig az utazásunkat a koronavírus

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram