Close
Ott kezdődik ez a történet, ahol Európa szinte véget ér

Ott kezdődik ez a történet, ahol Európa szinte véget ér

Vadim Sherbakov orosz videós, fotós és filmrendező főként a légi és tradicionális felvételek elkészítésére szakosodott, a következő művében pedig a gyönyörű városairól, mecsetjeiről, bikaviadalokról, pompás lovairól és sherryjéről ismert Andalúziát mutatja be nekünk.

A vidéket a középkorban mórok lakták, az általuk létrehozott állam nevéből (al-Andalúsz) eredeztethető a vidék mai elnevezése. A dél-spanyolországi régió két legnagyobb városa Sevilla és Córdoba, a vidék jellegzetes arcát az ezerarcú Andalúziai-medence, a több ezer méteres hegycsúcsoknak és

a kontinens legdélebbi síparadicsomának otthont adó Sierra Nevada, valamint a Costa del Sol homokos tengerpartja adja meg.

A citrus- és olajfaligetek, babérerdők, mandulafenyők, illetve jázminbokrok illat- és látványvilága tökéletes keretbe foglalja Andalúzia meséjét, amelyet nem elég csak egyszer elduruzsolni egy pohár Gonzales Byass mellett.

Ez is érdekelhet:

sevilla | córdoba | andalúzia | film | spanyolország

FOLYTASD EZZEL

Egy professzor rájött, mitől lesznek finomabbak az ételek a repülőn

Bárki megszállhat III. Károly király erdélyi házában

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram