Close
Ott kezdődik ez a történet, ahol Európa szinte véget ér

Ott kezdődik ez a történet, ahol Európa szinte véget ér

Vadim Sherbakov orosz videós, fotós és filmrendező főként a légi és tradicionális felvételek elkészítésére szakosodott, a következő művében pedig a gyönyörű városairól, mecsetjeiről, bikaviadalokról, pompás lovairól és sherryjéről ismert Andalúziát mutatja be nekünk.

A vidéket a középkorban mórok lakták, az általuk létrehozott állam nevéből (al-Andalúsz) eredeztethető a vidék mai elnevezése. A dél-spanyolországi régió két legnagyobb városa Sevilla és Córdoba, a vidék jellegzetes arcát az ezerarcú Andalúziai-medence, a több ezer méteres hegycsúcsoknak és

a kontinens legdélebbi síparadicsomának otthont adó Sierra Nevada, valamint a Costa del Sol homokos tengerpartja adja meg.

A citrus- és olajfaligetek, babérerdők, mandulafenyők, illetve jázminbokrok illat- és látványvilága tökéletes keretbe foglalja Andalúzia meséjét, amelyet nem elég csak egyszer elduruzsolni egy pohár Gonzales Byass mellett.

Ez is érdekelhet:

FOLYTASD EZZEL
Még a koronavírus előttinél is jobb turisztikai adatokat produkált most Magyarország
Csak védettségivel látogathatók az éttermek és a bárok ebben a belga nagyvárosban
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom