Close
Itt egy játék, ami valóra váltja a Holiday című filmben látottakat

Itt egy játék, ami valóra váltja a Holiday című filmben látottakat

Két összetört szívű lány barátságot köt az interneten, megosztják egymással minden gondjukat, bajukat, majd kitalálják, hogy otthont cserélnek. Egyikük Los Angelesbe, másikuk Londonba költözik elengedni a problémákat. A forgatókönyv ismerős a Holiday című filmből, de most itt a lehetőség igaz történetet alkotni a meséből.

A kizárólag tagok által igénybe vehető Love Home Swap egy olyan globális otthoncsere-jellegű szolgáltatás, melyet bevallottan a Cameron Diaz és Kate Winslet főszereplésével készült 2006-os alkotás ihletett.

A társaság alapítói olyannyira elkötelezetten és szenvedélyesen próbálnak segíteni a változást óhajtó, illetve rossz utazási élményeiket feledtetni vágyó embereken, hogy mindenkinek felajálnják a filmben látott menekülés esélyét.

A játék #SwapMyHoliday néven fut a közösségi médiában, és roppant egyszerű benevezni rá: mindössze annyi a dolgunk, hogy posztolunk egy képet arról, hogyan telik a pihenésünk, betageljük mellé annak a személynek az elérhetőségét, akivel utazni szeretnénk, majd a #SwapMyHoliday hashtag használatával együtt feltöltjük a fotót az Instagramra, a Facebookra vagy a Twitterre.

A nyertes aztán egy hetet tölthet el partnerével Los Angelesben vagy az angliai Cheshire-ben.

Az amerikai metropoliszban négy háló- és négy fürdőszobás óceánparti villában élvezhet egy csodás, napsütéses hetet, míg Cheshire-ben a vidéki Anglia minden báját megkaphatja a csenddel, a békével, a nyugalommal, és a gyönyörű természettel együtt. Az utazás feltétele, hogy március 15. és április 31. közé kell időzíteni.

Még nem késő harcba szállni a filmbe illő álomlehetőségért, a nevezés határideje február 9.

A kaland folytatódik

Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog.

Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Getty Images, Unsplash)

Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom