Close
Itt egy játék, ami valóra váltja a Holiday című filmben látottakat

Itt egy játék, ami valóra váltja a Holiday című filmben látottakat

Két összetört szívű lány barátságot köt az interneten, megosztják egymással minden gondjukat, bajukat, majd kitalálják, hogy otthont cserélnek. Egyikük Los Angelesbe, másikuk Londonba költözik elengedni a problémákat. A forgatókönyv ismerős a Holiday című filmből, de most itt a lehetőség igaz történetet alkotni a meséből.

A kizárólag tagok által igénybe vehető Love Home Swap egy olyan globális otthoncsere-jellegű szolgáltatás, melyet bevallottan a Cameron Diaz és Kate Winslet főszereplésével készült 2006-os alkotás ihletett.

A társaság alapítói olyannyira elkötelezetten és szenvedélyesen próbálnak segíteni a változást óhajtó, illetve rossz utazási élményeiket feledtetni vágyó embereken, hogy mindenkinek felajálnják a filmben látott menekülés esélyét.

A játék #SwapMyHoliday néven fut a közösségi médiában, és roppant egyszerű benevezni rá: mindössze annyi a dolgunk, hogy posztolunk egy képet arról, hogyan telik a pihenésünk, betageljük mellé annak a személynek az elérhetőségét, akivel utazni szeretnénk, majd a #SwapMyHoliday hashtag használatával együtt feltöltjük a fotót az Instagramra, a Facebookra vagy a Twitterre.

A nyertes aztán egy hetet tölthet el partnerével Los Angelesben vagy az angliai Cheshire-ben.

Az amerikai metropoliszban négy háló- és négy fürdőszobás óceánparti villában élvezhet egy csodás, napsütéses hetet, míg Cheshire-ben a vidéki Anglia minden báját megkaphatja a csenddel, a békével, a nyugalommal, és a gyönyörű természettel együtt. Az utazás feltétele, hogy március 15. és április 31. közé kell időzíteni.

Még nem késő harcba szállni a filmbe illő álomlehetőségért, a nevezés határideje február 9.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Getty Images, Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom