Close
A világ legjobb panorámafotói meghozzák a kedvet az utazáshoz

A világ legjobb panorámafotói meghozzák a kedvet az utazáshoz

Az év legjobb panorámaképei között az epikus hegyvonulatok és a hátborzongató városképek is megtalálhatók. A nagy látószögű, professzionális fényképezőgépekkel készült felvételek az Epson International Pano Awards zsűrije által lettek kiválasztva.

A Pano Awards a világ legnagyobb panorámafotózással foglalkozó versenye, melyet tizenharmadik alkalommal rendeztek meg.

Az idei pályázatra több mint négyezer fényképpel neveztek a világ kilencvennyolc országából.

A nyertesek teljes listája és az általuk lőtt fotók a verseny weboldalán tekinthetők meg, képgalériánkban a kedvenceinkből válogattunk.

Vannak zseniális magyar fotósok is, akiknek a munkáját öröm nézni. Lenyűgöző tájak és elfeledett mesterségek emlékeit gyűjti Kondor Bence. Izlandtól Erdélyig, de levesznek minket a lábunkról egy másik magyar fotós szépségideálokat kutató képei. Ebben a cikkünkben pedig arról számoltunk be, milyen különös dolgokat látott egy francia fotós háromezer méter magasból.

(Forrás: TimeOut, fotók: Pano Awards)

fotóverseny | fotóművész | pano awards | természetfotó | panorámafotó

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram