Close
Ennek a lakosztálynak adjuk oda a valaha volt legjobb Central Park-panoráma díjat

Ennek a lakosztálynak adjuk oda a valaha volt legjobb Central Park-panoráma díjat

Eddig is New York topszállodái közé tartozott az ötcsillagos Park Hyatt, de a nemrég átadott Manhattan Sky Suite-tal szintet lépett a sztratoszférába. 

Az ötvenkilencedik emeleten berendezett fényűző lakosztály ugyanis a város legmagasabb, Central Parkra néző szobáit kínálja.

A One57 toronyházban található kétszáztizenegy szobás Park Hyatt New York büszkesége háromszázhatvan fokos, leírhatatlan panorámával csábítja a vendéget valahová a felhők közé. A kényelemért és az élményért – illetve ebben az esetben a kilátásért – padlótól mennyezetig nyúló gigantikus ablakok felelnek, a lakosztályban találni még minikönyvtárat, ismert művészek alkotásainak kollekcióját, hatalmas kádat és valamennyi fürdőszobában esőzuhanyt is.

A privát lifttel elérhető, három hálószobás lakosztály minden igényt igyekszik kielégíteni: a foglalással együtt jár a helikoptertranszfer a repülőtérről a hotelig (maximum hat személynek),

a vendég kívánságait kizárólag vele foglalkozó inas lesi, illetve a tartózkodás idejére saját séf is igényelhető.

A szekrényekben szezonális ruhadarabok és kiegészítők bújnak meg arra az esetre, ha ne adj’ isten nem lenne mit felvenni, vagy valahol elkeveredett volna a poggyász.

Hatvanperces pihentető és lazító masszázs is jár a Manhattan Sky Suite átmeneti lakóinak, méghozzá a szálloda fedett sósvízes medencével felturbózott spájában, ahol a háttérben a legendás Carnegie Hall andalító muzsikái kényeztetik a füleket.

Ahogyan az várható volt, a kényelmi szolgáltatásoknak és a pazar panorámának ára van: ötvenezer dollárba kerül egy éjszaka a Manhattan Skyban, és minimum hét éjszakára lehet lefoglalni.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Park Hyatt)

szoba | suite | Central Park | szolgáltatás | lakosztály

FOLYTASD EZZEL

Ennél halloweenibb hangulatú szállást keresve sem találnánk az Airbnb-n

Újra megnyitott Anglia legrégebbi szabadtéri uszodája

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram