Close
Ennek a lakosztálynak adjuk oda a valaha volt legjobb Central Park-panoráma díjat

Ennek a lakosztálynak adjuk oda a valaha volt legjobb Central Park-panoráma díjat

Eddig is New York topszállodái közé tartozott az ötcsillagos Park Hyatt, de a nemrég átadott Manhattan Sky Suite-tal szintet lépett a sztratoszférába. 

Az ötvenkilencedik emeleten berendezett fényűző lakosztály ugyanis a város legmagasabb, Central Parkra néző szobáit kínálja.

A One57 toronyházban található kétszáztizenegy szobás Park Hyatt New York büszkesége háromszázhatvan fokos, leírhatatlan panorámával csábítja a vendéget valahová a felhők közé. A kényelemért és az élményért – illetve ebben az esetben a kilátásért – padlótól mennyezetig nyúló gigantikus ablakok felelnek, a lakosztályban találni még minikönyvtárat, ismert művészek alkotásainak kollekcióját, hatalmas kádat és valamennyi fürdőszobában esőzuhanyt is.

A privát lifttel elérhető, három hálószobás lakosztály minden igényt igyekszik kielégíteni: a foglalással együtt jár a helikoptertranszfer a repülőtérről a hotelig (maximum hat személynek),

a vendég kívánságait kizárólag vele foglalkozó inas lesi, illetve a tartózkodás idejére saját séf is igényelhető.

A szekrényekben szezonális ruhadarabok és kiegészítők bújnak meg arra az esetre, ha ne adj’ isten nem lenne mit felvenni, vagy valahol elkeveredett volna a poggyász.

Hatvanperces pihentető és lazító masszázs is jár a Manhattan Sky Suite átmeneti lakóinak, méghozzá a szálloda fedett sósvízes medencével felturbózott spájában, ahol a háttérben a legendás Carnegie Hall andalító muzsikái kényeztetik a füleket.

Ahogyan az várható volt, a kényelmi szolgáltatásoknak és a pazar panorámának ára van: ötvenezer dollárba kerül egy éjszaka a Manhattan Skyban, és minimum hét éjszakára lehet lefoglalni.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Park Hyatt)

lakosztály | suite | luxus | panoráma | park hyatt

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram