Close
Ennek a lakosztálynak adjuk oda a valaha volt legjobb Central Park-panoráma díjat

Ennek a lakosztálynak adjuk oda a valaha volt legjobb Central Park-panoráma díjat

Eddig is New York topszállodái közé tartozott az ötcsillagos Park Hyatt, de a nemrég átadott Manhattan Sky Suite-tal szintet lépett a sztratoszférába. 

Az ötvenkilencedik emeleten berendezett fényűző lakosztály ugyanis a város legmagasabb, Central Parkra néző szobáit kínálja.

A One57 toronyházban található kétszáztizenegy szobás Park Hyatt New York büszkesége háromszázhatvan fokos, leírhatatlan panorámával csábítja a vendéget valahová a felhők közé. A kényelemért és az élményért – illetve ebben az esetben a kilátásért – padlótól mennyezetig nyúló gigantikus ablakok felelnek, a lakosztályban találni még minikönyvtárat, ismert művészek alkotásainak kollekcióját, hatalmas kádat és valamennyi fürdőszobában esőzuhanyt is.

A privát lifttel elérhető, három hálószobás lakosztály minden igényt igyekszik kielégíteni: a foglalással együtt jár a helikoptertranszfer a repülőtérről a hotelig (maximum hat személynek),

a vendég kívánságait kizárólag vele foglalkozó inas lesi, illetve a tartózkodás idejére saját séf is igényelhető.

A szekrényekben szezonális ruhadarabok és kiegészítők bújnak meg arra az esetre, ha ne adj’ isten nem lenne mit felvenni, vagy valahol elkeveredett volna a poggyász.

Hatvanperces pihentető és lazító masszázs is jár a Manhattan Sky Suite átmeneti lakóinak, méghozzá a szálloda fedett sósvízes medencével felturbózott spájában, ahol a háttérben a legendás Carnegie Hall andalító muzsikái kényeztetik a füleket.

Ahogyan az várható volt, a kényelmi szolgáltatásoknak és a pazar panorámának ára van: ötvenezer dollárba kerül egy éjszaka a Manhattan Skyban, és minimum hét éjszakára lehet lefoglalni.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Park Hyatt)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom