Close
Paul McCartney tizenöt eddig kiadatlan kislemezzel lepi meg a rajongóit

Paul McCartney tizenöt eddig kiadatlan kislemezzel lepi meg a rajongóit

A világsztár bakelit-kollekciót dobott piacra, melyben nyolcvan darab kislemez kapott helyet, így a fából készült láda több mint százhatvan számot és tíz órányi zenét rejt.

Paul McCartney csütörtökön bejelentette, hogy kiad egy bakelit-készletet The 7” Singles Box címmel, amely nyolcvan kislemezt tartalmaz. A vörösfenyőből készült ládában található gyűjtemény McCartney toplistás dalait rejti, így meghallgathatóvá válik általa a „My Love”, „Live and Let Die”, „Band on the Run”, „Silly Love Songs” Coming Up, „Ebony and Ivory”, „Say Say Say”, „No Lonely Nights”, és többek között a „Wonderful Christmastime” is.

A hatvanöt kislemez mellett tizenöt olyan is helyet kapott benne, amelyet még soha nem adtak ki.

A kollekcióhoz tartozik egy száznegyvennyolc oldalas könyv is, amely a dalokhoz tartozó fontos információkat foglalja össze Paul McCartney előszavával és Rob Sheffield írásával.

A készlet összesen százhatvanhárom számot és több mint tízórányi zenét tartalmaz.

2022 minden kétséget kizáróan McCartney éve volt, hiszen fantasztikus pillanatokat élhetett át. Idén ünnepelte nyolcvanadik születésnapját, főszereplője volt a Glastonbury Fesztiválnak, a bakelit-kollekciója pedig remekül reflektál karrierjének sikereire.

A The 7”-es Singles Box, digitális formában is megjelenik. A háromezer példányos limitált kollekció előrendelhető McCartney weboldalán.

(Forrás: Hypebeast, fotók: Mary McCartney, Paul McCartney Shop)

bakelit | Paul McCartney | lemezgyűjtemény | lemez | kislemez

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram