Close
Paul McCartney tizenöt eddig kiadatlan kislemezzel lepi meg a rajongóit

Paul McCartney tizenöt eddig kiadatlan kislemezzel lepi meg a rajongóit

A világsztár bakelit-kollekciót dobott piacra, melyben nyolcvan darab kislemez kapott helyet, így a fából készült láda több mint százhatvan számot és tíz órányi zenét rejt.

Paul McCartney csütörtökön bejelentette, hogy kiad egy bakelit-készletet The 7” Singles Box címmel, amely nyolcvan kislemezt tartalmaz. A vörösfenyőből készült ládában található gyűjtemény McCartney toplistás dalait rejti, így meghallgathatóvá válik általa a „My Love”, „Live and Let Die”, „Band on the Run”, „Silly Love Songs” Coming Up, „Ebony and Ivory”, „Say Say Say”, „No Lonely Nights”, és többek között a „Wonderful Christmastime” is.

A hatvanöt kislemez mellett tizenöt olyan is helyet kapott benne, amelyet még soha nem adtak ki.

A kollekcióhoz tartozik egy száznegyvennyolc oldalas könyv is, amely a dalokhoz tartozó fontos információkat foglalja össze Paul McCartney előszavával és Rob Sheffield írásával.

A készlet összesen százhatvanhárom számot és több mint tízórányi zenét tartalmaz.

2022 minden kétséget kizáróan McCartney éve volt, hiszen fantasztikus pillanatokat élhetett át. Idén ünnepelte nyolcvanadik születésnapját, főszereplője volt a Glastonbury Fesztiválnak, a bakelit-kollekciója pedig remekül reflektál karrierjének sikereire.

A The 7”-es Singles Box, digitális formában is megjelenik. A háromezer példányos limitált kollekció előrendelhető McCartney weboldalán.

(Forrás: Hypebeast, fotók: Mary McCartney, Paul McCartney Shop)

lemezgyűjtemény | kislemez | Paul McCartney | lemez | bakelit

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom