Close
Már nem számít az oltás – Kötelező a koronavírus-teszt mindenki számára a Görögországba való beutazáshoz

Már nem számít az oltás – Kötelező a koronavírus-teszt mindenki számára a Görögországba való beutazáshoz

December 19-től már csak negatív PCR-teszttel lehet belépni Görögországba.

A koronavírus-járvány terjedésének megfékezése érdekében a Görögországba utazóknak negatív PCR-tesztre lesz szükségük ahhoz, hogy beléphessenek az országba – közölte szerdán az egészségügyi minisztérium.

Az intézkedés december 19-től lép érvénybe, a negatív tesztek pedig nem lehetnek 48 óránál régebbiek.

Mint ismert, a koronavírus omikron variánsát már hetvenhét országban mutatták ki azóta, hogy három héttel ezelőtt első alkalommal azonosították.

(Forrás: Reuters, fotók: Getty)

omikron | koronavírus | PCR-teszt | beutazás | covid-teszt

FOLYTASD EZZEL

Háromnapos kanyartúra négy ország érintésével a Júliai-Alpokban, egy igazán klassz túramotorral, a régió legszebb útjain

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram