Close
Áprilisban Szentendre nagyon beveszi Pekinget

Áprilisban Szentendre nagyon beveszi Pekinget

Nem kell semmi rosszra gondolni! Csak művészileg veszi be.

A Pekingi Magyar Kulturális Intézet szervezésében Kemény Zoltán szentendrei grafikusművész önálló kiállítása nyílik 2019. április 26-án helyi idő szerint délután öt órakor a Galaxy Sohóban. A kifejezetten erre az alkalomra születtet művek a Manogram sorozat címet viselik, témájuk az emberi kéz.

Az Art Beijing Art Fairen ugyancsak az Intézet szervezésében Tarr Hajnalka, Tóth György és Kemény Zoltán fotói is szerepelnek, méghozzá 2019. április 30-a és május 5-e között. Aki arra jár, ne hagyja ki!

Ez is érdekelhet:

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom