Close
Ezen az előadáson megtudhatjuk, beszélnek-e egymással a növények

Ezen az előadáson megtudhatjuk, beszélnek-e egymással a növények

A PLANT TALKS célja, hogy minél többet tudjunk meg a bennünket körülvevő növényekről, hogy egyre jobban értsük és szeressük őket.

A PLANTE. missziója, hogy lehetőséget adjanak a városi növényimádóknak közösséggé kovácsolódni, egymással beszélgetni, kérdezni, tapasztalatokat megosztani.

Az első PLANT TALKS február 24-én 19 órától lesz Csacsogó növények címmel a PLANTE.-ban, a budapesti Madách téren.

Miről is szól az előadás? Az afrikai szavannákon egyes bokrok megkeserítik a leveleiket, amikor a zsiráfok rágni kezdik őket, sőt, a szomszédos bokroknak is szólnak, hogy veszély van a közelben, cselekedjenek. Vajon a növények valóban próbálnak beszélni egymással? Ha igen, hogyan? Milyen módon, milyen jelekkel és milyen szinteken képesek a kommunikációra? Egy láthatatlan, de ma már tudományos kutatásokkal is alátámasztott világba kalauzol el Kiss Mimi kertészmérnök a másfél órás programon.

Részvételi díj: 1500 Ft, amely egy ital (tea vagy bor) árát is tartalmazza. Az előadás a korlátozott férőhelyek miatt előzetes regisztrációhoz és díjfizetéshez kötött: hello@plantebudapest.com.

Ez is érdekelhet:

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom