Close
Magabiztos eleganciával köszönti az őszt a Plié

Magabiztos eleganciával köszönti az őszt a Plié

A Plié őszi-téli kollekciója olyan formákat, hangulatokat mutat be, amelyek mindenkit örömmel, melegséggel és nosztalgiával töltenek el.

A márka legújabb kollekciója a tavaszi-nyári „Nő hétszer” kollekció folytatása, amely a női szerepeket helyezi előtérbe. A két széria jól variálható egymással, a darabok könnyen párosíthatóak. A kollekció termékei egymásra építkeznek, sokféle helyzetben viselhetőek, ennek köszönhetően a különböző női szerepekhez is ideálisak.

A Závodszky Dalma és Mihályfi Zsófia által alapított, 2021-től Bihari Virággal kiegészült brand legújabb termékeit a finom vonalvezetés, könnyed fazonok, és halvány árnyalatok jellemzik. Az egyedi színpaletta mellett a márka őszies, állatmintás, és hosszú fazonokat is felvonultat, amelyek a hétköznapokban és különleges alkalmakon is megállják a helyüket.

A kényelem mellett minden gardrób alapjául szolgálnak, hiszen a prémium és természetes anyagokból készült ruhákat hosszú élettartamra tervezik és készítik Magyarországon.

A fotózás helyszíne a világ első stúdiópalotája, a Magyar Rádió egykori épülete volt, amely a régmúlt idők hangulatával emeli a kollekció által is közvetített nosztalgikus érzést. Az épület egy korszak meghatározó eleme volt, amelynek tereiben összpontosul a tervező által megálmodott klasszikus hangulat.

(Fotó: Kecskés Márton. Modellek: Papp Charlotte, Gréta Axente)

Kecskés Márton | fw22 | greta axente | kollekció | plie

FOLYTASD EZZEL

A japán origamiművészet világát megidéző high-tech szemüvegkerettel jött ki a Tipton

Csodálatos, exkluzív kapszulakollekció ünnepli Frida Kahlo örökségét

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram