Close
Pohárral Egerben – Nagyjából ennyit tudni erről a borkóstolóról, a többi a helyszínen derül ki

Pohárral Egerben – Nagyjából ennyit tudni erről a borkóstolóról, a többi a helyszínen derül ki

A Wine&Go borkóstolóval tarkított túráin mindig számíthatunk valami váratlanra, a most péntek kora esti eseményről is annyit lehet tudni, hogy rengeteg meglepetéssel készülnek a szervezők.

Pohárral Egerben sétáló kóstolón hat különleges egri borral ismerkedhetünk meg (kilétüket egyelőre homály fedi), méghozzá olyan extrém helyszíneken, ahol alapesetben eszünkbe sem jutna borozni. Csak találgatni tudunk, de valamelyik jól ismert ikonikus egri látnivaló alighanem köztük lesz. A túrára érkezik egy meglepetés vendég is, illetve kísérőként tapasokra is számíthatunk.

Ha ez nem lenne elég izgalmas, a gyülekező helyszíne is titkos, hogy pontosan hová kell menniük a résztvevőknek péntek este 19 órakor, azt egy rejtvényből tudják majd meg. A sétáló kóstolóra ötezer forintba kerülő jegyeket itt lehet megvásárolni. 

Ez is érdekelhet:

tapasz | túra | borkóstoló | programajánló | helyszín

FOLYTASD EZZEL

Szabad szemmel is varázslatosan látványos csillagállás jön a hétvégén

Egy hónapon át tartó fesztivállá alakul az ünnepi időszak Budapest impozáns luxusszállodájában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram