Close
Pohárral Egerben – Nagyjából ennyit tudni erről a borkóstolóról, a többi a helyszínen derül ki

Pohárral Egerben – Nagyjából ennyit tudni erről a borkóstolóról, a többi a helyszínen derül ki

A Wine&Go borkóstolóval tarkított túráin mindig számíthatunk valami váratlanra, a most péntek kora esti eseményről is annyit lehet tudni, hogy rengeteg meglepetéssel készülnek a szervezők.

Pohárral Egerben sétáló kóstolón hat különleges egri borral ismerkedhetünk meg (kilétüket egyelőre homály fedi), méghozzá olyan extrém helyszíneken, ahol alapesetben eszünkbe sem jutna borozni. Csak találgatni tudunk, de valamelyik jól ismert ikonikus egri látnivaló alighanem köztük lesz. A túrára érkezik egy meglepetés vendég is, illetve kísérőként tapasokra is számíthatunk.

Ha ez nem lenne elég izgalmas, a gyülekező helyszíne is titkos, hogy pontosan hová kell menniük a résztvevőknek péntek este 19 órakor, azt egy rejtvényből tudják majd meg. A sétáló kóstolóra ötezer forintba kerülő jegyeket itt lehet megvásárolni. 

Van egy jó hírünk.

Megjelent a Roadster magazin első nyomtatott kiadása, amelyben olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szép lett, reméljük, neked is tetszeni fog.

Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazin első számát.

Ez is érdekelhet:

Close