Close
Pop-up éttermet nyitottak a világ legnagyobb utasszállító repülőgépén

Pop-up éttermet nyitottak a világ legnagyobb utasszállító repülőgépén

A Singapore Airlines pop-up étteremmé alakította a Changi repülőtéren álló A380-as repülőgépét, az elképesztően nagy érdeklődés pedig még a légitársaságot is meglepte.

A szingapúriak annyira ki vannak éhezve az utazásra, hogy eszement összegeket hajlandók már azért is kifizetni, hogy repülőgépen ehessenek. Mindez azt követően derült ki, hogy a Singapore Airlines nemrégiben bejelentette: vacsorákat szervez a reptéren parkoló egyik repülőgépén, a foglalások pedig harminc perc alatt azonnal beteltek.

A légitársaság választása a Changi repülőtéren álló, emeletes A380-asra esett, amelyet a világ legnagyobb utasszállító repülőgépeként tartanak számon. Az első vacsorák október 24-én és 25-én lesznek, a Bloomberg pedig úgy tudja: a foglalások fél óra alatt beteltek, és elképesztő az érdeklődés a következő heti események iránt is.

A vacsorákat négy kategóriára osztották:

a felső kategóriás, lakosztályban való étkezéshez a vendégek hozzávetőleg 474 dollárt fizetnek, míg a business class ételsora 236 dollárt kóstál. A két alsó kategóriás menü hetvenegy, illetve harminckilenc dollárba kerül.

Az ételeket az elismert szingapúri séf, Shermay Lee készíti, a fogások között pedig bélszín, sült kacsa, homár és kaviár is megtalálható.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Singapore Airlines, Pixabay)

repülőgép | pop-up | szingapúr | étterem | reptér

FOLYTASD EZZEL

Egy füst alatt máris a legjobbak között – Budapest újhullámos BBQ-helyén ettünk

Kiderült, ki a világ legjobb séfje

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Az álom és ébrenlét varázslatos világába repít az idei S/ALON Budapest lakástrend kiállítás
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom