Pop-up éttermet nyitottak a világ legnagyobb utasszállító repülőgépén

A Singapore Airlines pop-up étteremmé alakította a Changi repülőtéren álló A380-as repülőgépét, az elképesztően nagy érdeklődés pedig még a légitársaságot is meglepte.

A szingapúriak annyira ki vannak éhezve az utazásra, hogy eszement összegeket hajlandók már azért is kifizetni, hogy repülőgépen ehessenek. Mindez azt követően derült ki, hogy a Singapore Airlines nemrégiben bejelentette: vacsorákat szervez a reptéren parkoló egyik repülőgépén, a foglalások pedig harminc perc alatt azonnal beteltek.

A légitársaság választása a Changi repülőtéren álló, emeletes A380-asra esett, amelyet a világ legnagyobb utasszállító repülőgépeként tartanak számon. Az első vacsorák október 24-én és 25-én lesznek, a Bloomberg pedig úgy tudja: a foglalások fél óra alatt beteltek, és elképesztő az érdeklődés a következő heti események iránt is.

A vacsorákat négy kategóriára osztották:

a felső kategóriás, lakosztályban való étkezéshez a vendégek hozzávetőleg 474 dollárt fizetnek, míg a business class ételsora 236 dollárt kóstál. A két alsó kategóriás menü hetvenegy, illetve harminckilenc dollárba kerül.

Az ételeket az elismert szingapúri séf, Shermay Lee készíti, a fogások között pedig bélszín, sült kacsa, homár és kaviár is megtalálható.

Ez is érdekelhet:
Repülő helyett hajóval utazhatnak sehová a szingapúriak

A kísérlet több szempontból is hasznos lehet.

(Fotók: Singapore Airlines, Pixabay)

diszkont légitársaság | repülőgép | étterem | pop-up | reptér | szingapúr

FOLYTASD EZZEL

Egy jó tervhez is kellhet több perspektíva

Sulciová Silvia interjú

Skót nyár a ködös budapesti belvárosban – Ilyen a 2023-as év whiskyje

Rendeld meg a Roadster magazin 18. számát!

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom